Бесплатни СМС пораки?

• Креатор на темата janicka
  • Време на започнување
Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
Rootc напиша:
http://communicator.clickatell.com ima finta kreiras eden ke go potrosis pa posle use eden......................................................................................................
бидна тоа веќе, почнаа да ги блокираат броевите кои имаат отворено повеќе јузери а и во последно време пораките што ги праќам од порано отворените јузери не стигаат.

Член од
18 март 2006
Мислења
35
Поени од реакции
1
Бесплатни смс пораки се пустаат преку страната www.clickatell.com прво се регистрираш потоа ти стига порака со код и кликас на први 10 тест кредити го внесувас кодот и добивас 10-гратис пораки.Кога ке истечат тие 10 гратиси се регистрирас поново и добивас усте 10 и така натаму

Топка

Генерал
Член од
21 април 2006
Мислења
1.220
Поени од реакции
2
zmivce напиша:
Бесплатни смс пораки се пустаат преку страната www.clickatell.com прво се регистрираш потоа ти стига порака со код и кликас на први 10 тест кредити го внесувас кодот и добивас 10-гратис пораки.Кога ке истечат тие 10 гратиси се регистрирас поново и добивас усте 10 и така натаму
Ај уште еднаш пишете ја странава... Господе боже! :pos: :pos: :pos: Сто пати ја има по форумов. :pos: :pos: :pos:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ја шо прикаска иам за овде еј....Имав јас таков програм ама беше по 20 ден СМС...можеш да пишеш дека е од било кој број....Што сум праел хаос еј.
На 20 души пратив порака:
Добитник сте на Nokia 3650(еее на времето) од Мобимак караванот...Дојдете во најблискиот Мобимак салон за да го подигнете.
Искрено ваш
Мобимак
Sender : 1426

И една женска отишла,покажала пораката и за малце ќе и даделе(така ми кажа)....ама дошол менаџерот и....и она кажала(т.е. и текнало) дека јас сум крив...И и рекле дека ќе ми дојдат...Како не бе уште ги чекам

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
SpAcE_c0wb0y напиша:
Mi letaat 7-8 vauceri od 500 denari mesecno samo na poraki... Kolku sum in-the-game a? :D
kupisi pogolema karticka poeftino ti se faka
:))

klikatel e zakon
communicator.clickatell.com

Член од
18 март 2006
Мислења
35
Поени од реакции
1
пуштете ми е-маил на zmivce01@gmail.com и првите 10 срекници ке добијат хиперлинк каде што ке мошат да пуштаат безплатни смс пораки ПОБРЗАЈТЕ

Топка

Генерал
Член од
21 април 2006
Мислења
1.220
Поени од реакции
2
zmivce напиша:
пуштете ми е-маил на zmivce01@gmail.com и првите 10 срекници ке добијат хиперлинк каде што ке мошат да пуштаат безплатни смс пораки ПОБРЗАЈТЕ
Е, за инат не ти пуштам! Ти да знаеше, ќе кажеше. А, не вака да си поигруваш со нас. Пријатно!

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
glupa idea ti e ova so mailot...ne veruvam deka nekoj bi ti pisal!!inace porano koristev besplatni poraki na vazu.com..sega veke nema..sega gi koristam samo onie 5te na mobimak!

VORTEX

Кафански човек
Член од
10 мај 2006
Мислења
673
Поени од реакции
1
Abe ova ruskovo mene super mi funkcionira so firefox za dve min. isprativ 15 poraki i odma stigaat

moze li nekoj da kaze kako da ne ja pokazuva ip adresata pls.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Ќе си влезеш со proxy ;)

VORTEX

Кафански човек
Член од
10 мај 2006
Мислења
673
Поени од реакции
1
kazi kako poso ne me biva bas za tie raboti

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
а како се земаат кредити за таа the sms zone?

Kajgana Shop

На врв Bottom