Бесплатни СМС пораки?

• Креатор на темата janicka
  • Време на започнување

bibuska

смешка
Член од
5 септември 2005
Мислења
2.403
Поени од реакции
7

UnMistakable

Love's divine
Член од
16 февруари 2006
Мислења
342
Поени од реакции
1
a nekoj da znae da mi objasni zosto celo vreme mi vika nekorekten broj i me vraka nazad. ima li spas ili ako taka trgnalo nemoze da se opravi :P

bibuska

смешка
Член од
5 септември 2005
Мислења
2.403
Поени од реакции
7
UnMistakable напиша:
a nekoj da znae da mi objasni zosto celo vreme mi vika nekorekten broj i me vraka nazad. ima li spas ili ako taka trgnalo nemoze da se opravi :P
со internet explorer не може... отворајте со mozilla тоа ми е проверено... за Opera не знам...

Член од
14 декември 2005
Мислења
130
Поени од реакции
2
bibuska напиша:
со internet explorer не може... отворајте со mozilla тоа ми е проверено... за Opera не знам...
I so mozilla rabotam pa nisto i kaj mene ne raboti.

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
Ergonomis напиша:
Probajte tuka http://thesmszone.com/?ref=ergonomis ke se zaclenite na ebay i ke vi dade +45 kredita na perfect match +5 i.t.n. ke videte,da ne vi kazazuvam se.
inace za informacija na site vas ?ref=egronomis znaci deka ako se zaclenite ke ve vazi kako ergonomis da ve upatil tamu i toj dobiva eden kredit besplatno. Inaku ovaa web strana voopshto ne e besplatna i za da dobiete barem 1 sms poraka treba da se naklikate 1000 baneri.

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
gratis sms?!!!!?

Imam eden problem ako mozete da mi pomognete.Imase edna tema za gratis sms na inernet.I ja fino lepo si se zacleniv na www.sms.ac i sea u poslednive nedeli stalno mi kradat pari od telefon,odnosno mi prakaat sms oni a jas plakam po 0,50e,fuck.mi zemaat edno 80 evra za edna nedela.
baram od vas da mi kazete kako mozam da ja ponishtam mojata registracija od toj sajt.ima li shansi da gi izbrisam mojte podatoci?
Fala

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
IsidoraD напиша:
Imam eden problem ako mozete da mi pomognete.Imase edna tema za gratis sms na inernet.I ja fino lepo si se zacleniv na www.sms.ac i sea u poslednive nedeli stalno mi kradat pari od telefon,odnosno mi prakaat sms oni a jas plakam po 0,50e,fuck.mi zemaat edno 80 evra za edna nedela.
baram od vas da mi kazete kako mozam da ja ponishtam mojata registracija od toj sajt.ima li shansi da gi izbrisam mojte podatoci?
Fala
Малце ко да подизлажа, а?

Нема врска муабето, ој во мобимак или космофон кај си и кажи му. Тие ќе ти средат работа, мада сепак мислам дека врзваш.

80 евра неделно :lud:

Па ти треба да убиеш чоек не да се жалиш на форум.:nerv:

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
Sindikat напиша:
Малце ко да подизлажа, а?

Нема врска муабето, ој во мобимак или космофон кај си и кажи му. Тие ќе ти средат работа, мада сепак мислам дека врзваш.

80 евра неделно :lud:

Па ти треба да убиеш чоек не да се жалиш на форум.:nerv:
Da de neam druga rabota pa ke treskam gluposti na forum.
Inaku ne se naogam vo Makedonija i mojot operator e Vodafone,taka da Mobimak i Cosmofon ne mi vrshat rabota.
Ako ne veruvas, voopsto ne ni trebase da komentIRAS.:blabla:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Добро де вервам. Оди сега во Vodafone и кажи му таму каков проблем имаш ќе ти го решат.

П.С. Само не ме тепај оти не вервав, 80 евра јас годишно за мобилен трошам како сакаш да вервам дека за една недела тебе ти ги потроше некој друг.:ija:

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Па јас му верувам...во денешниве времиња секој ден се крадат пари преку се што е можно...јас пак ни да ме убијат на интернет страни за бесплатни работи не давам мои точни податоци....а кога е прашање бројот на телефонот само преку мобимак пуштам бесплатни пораки

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
незнам дали некој ја имапишано веке оваа адреса ме мрзи да читам назад затоа само ке ја додадам

www.smsitaly.com
можете да пракате по 3 бесплатни пораки

Kajgana Shop

На врв Bottom