Бесплатен аранжман за 500 лица за квалификацискиот турнир во Гетеборг!

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
31 NEJAZI BAJRAM
40 Nikos Grekos
75 Салија Мустафа
199 Рејхан Беќироски
223 Senad Sakipovski
284 Ramush Muarem

Као демек овие ќе ја бодреле репрезентацијата. Половината ќе останат таму за азил а половината аплицирале со други намери.
Еве јас сакав да се пријавам но не го направив тоа бидејќи го повредив скоцниот зглоб вчера, а несакам да завземам место на некој кој навистина може и сака да иде.

Инаку гледам има баеѓи женски:love:

Да не знае некој колку лица се пријавиле за наградната игра?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Што е она 70% девојки избрале... :pos:
Гледам пак им се повторуваат некои исти, не ми е јасно зашто не прават регистрација по број на пасош... Ќе ги видам после дали по 500 пати ќе се пријавуваат.
123 се девојки од 400 :D

T

Tetro

Гостин
Иако не ме интересира (читај: појма немам кај се иде и со која цел), осеќам дека ќе платиме трипати за нешто кое не сме искусиле.

M

MrzaRules

Гостин
а зошто извлечениве се приморани да носат 100 евра?:eek:

Член од
25 април 2009
Мислења
369
Поени од реакции
136
31 NEJAZI BAJRAM
40 Nikos Grekos
75 Салија Мустафа
199 Рејхан Беќироски
223 Senad Sakipovski
284 Ramush Muarem

Као демек овие ќе ја бодреле репрезентацијата. Половината ќе останат таму за азил а половината аплицирале со други намери.
Еве јас сакав да се пријавам но не го направив тоа бидејќи го повредив скоцниот зглоб вчера, а несакам да завземам место на некој кој навистина може и сака да иде.

Инаку гледам има баеѓи женски:love:

Да не знае некој колку лица се пријавиле за наградната игра?
омг :pos: скапав смеење ко ти го прочитав ова за азил :D нее, нема да останат за азил, али пошто сите знаеме колку ги има нивните националности по странство, а можам да речам шведска, ке му дојди багатела за посета на некој близок роднина, ке фрлат картите, која македонија :pos:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Се возам во автобусов со новинариве, а меѓу новинарките е и оваа од сликава, се испофали дека ја збореле ради гзот :)

S

Sagan

Гостин
Агенција за млади и спорт / Agency of youth and sport

Почитувани, право да патуваат имаат лица со навршени 18 години, а лицата кои беа извлечени по два пати нема да имаат право да го пополнат второто место. Со почит Одделение за односи со јавноста

Like
· 1
Нема да нѐ биде уште едно 100 години...
За нареден пат знам дека можам да се пријавам 1000 пати.
:гомце:

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
ke idi nekoj be ? :) Nekoj od Kajgana ? :)

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.137
Поени од реакции
8.098
Се возам во автобусов со новинариве, а меѓу новинарките е и оваа од сликава, се испофали дека ја збореле ради гзот :)

шо има врска ова со темата?
бтв која е ова новинарка ?

Kajgana Shop

На врв Bottom