- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Опа овие стиснале од 60 на 80км на саат чим се пред Гетеборг веќе 

што ти е на тебе?Обиди за собирање на политички поенчиња.
Инаку вистина не треба веќе нашите да пеат,нека разберат клетите Ш. Простачки е и се спуштаме на нивно ниво.
Кој ги ебе ако сакаат нека навиваат за земјата во која живеат ако не не.
Дечко, го поставив линкот да види од каде ми е инфото. Дека не сум ја измислил јас таа цифра.Па ок де,јас зборував за руфи османи.
Да фак ?
хаха абе јас што ти зборувам ти што ми зборуваш.Дечко, го поставив линкот да види од каде ми е инфото. Дека не сум ја измислил јас таа цифра.
Уште ми е смешно, татко му на Столе Стоилов на пат на кај Шведска е во охридски автобус и се викаТ КЛИМЕЏену, да не е Охриѓанец стариот?
![]()
па од Германија до Данска со брод одатХахаха чичко Климе ѕвер го сликале бе не ми се веруваКај има здравствени проблеми па и уште патува... Не, од Струмица е
Него кој им к** бизнис на траект што се качуваат?
Него кој им к** бизнис на траект што се качуваат?
Неколку редовни линии одат така со траект од Гедсер (Гер) до Копенхаген.Само некој медиум спомна во некоја вест 2 траекти уште позбунувачки....па од Германија до Данска со брод одат
ФОТО: Фалангата пристигна во Гетеборг
Осум автобуси полни до последно столче, патуваа речиси два дена и два ноќи да пристигнат до местото каде ќе ги бодрат ракометарите да обезбедат квалификации за претстојната Олимпијада.
Владата на Република Македонија, со поддршка на спонзори и пријатели на ракометот обезбеди 500 влезници за сите три натпревари кои ни претстојат.
via Kurir
Ја би почекал Сомнително лице да дојде да каже, автобусите се негова специјалност8 автобуси? па тоа се 350 луѓе, нели треба 11 автобуси за 500 луѓе?