Баба ми еднаш ме однесе онака како мал не поради мене поради сестра ми и знаете таму бевме и ај и мене да ми бае хах
жената почна да прави некои глупости што јас почнав да се мочам од смеење а баба ми од страна ми вика ќути,ќути а мене ме тепа ненормална смеа.Општо за бајачките мислам дека и тие имаа некој вид лажачка професија продаваат муда за бубрези демек ги ваделе стравовите и незнам што...Општо кажано ЦЕПКИ
--- надополнето: 13 март 2012 во 21:34 ---
Али знам некои луѓе што ептен веруваат во вакви работи и си земаат се за срце и друг не слушаат. Имав еден дечко, и се си беше супер али наеднаш почна многу чудно да ми се понаша. И од кога раскинавме, типот реши да ми исповеда све што му лежело на душа. Ми кажа дека бил на бајачка неколку недели претходно, и таа му кажала дека јас сум го изневерила со 3-4ца, и сум му дала поклон на некое друго машко што сум сакала да му го дадам него. И типот уверен ме прашуеше аман де кажи ми што е тој поклон и на кој му го даде. Ствариве врска немаа али он е толку наивен и суеверен што до ден денеска верува дека тоа е така, без разлика колку се стварите глупи и невозможни.
Така да дали сте виле воопште на бајачка и дали верувате во тоа што ќе ви го кажат или едноставно ви лета од главата веднаш од кога ќе излезете од вратата?[/quote]
Мислам дека тој дечко ти ипак бил женско па сеа хаха