Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.

king24

Pirat
Член од
8 ноември 2007
Мислења
147
Поени од реакции
2
dali nekoj znae program za spojuvanje na pogolemi klipovi vo eden film samo ne windows movie maker zasto toj mnogu mi blokira

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ми треба некое програмче за да правам DVD филм од VIDEO фајлови, да можам да си направам сам главно мени, и да поддршува повеќе типови на преводи а не само SRT.

До сега ги работев овие два програми, и не сум баш најзадоволен:

Avi2DVD - многу споро конвертира, потребни му се 10GB простор за да конвертира 1 филм, тапа мени се прави, поддржува секаков текст фајл за превод.

XtoDVD - Многу брзо конвертира, тапа мени се прави, и најголем минус, поддржува САМО *.srt фајлови за превод,

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Ми треба некое програмче за да правам DVD филм од VIDEO фајлови, да можам да си направам сам главно мени, и да поддршува повеќе типови на преводи а не само SRT.

До сега ги работев овие два програми, и не сум баш најзадоволен:

Avi2DVD - многу споро конвертира, потребни му се 10GB простор за да конвертира 1 филм, тапа мени се прави, поддржува секаков текст фајл за превод.

XtoDVD - Многу брзо конвертира, тапа мени се прави, и најголем минус, поддржува САМО *.srt фајлови за превод,
Adobe Encore DVD

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Програм за пуштање на 2 мсн одеднаш:toe:ениуан?:pos2::pirat:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Мсн 9 Бета може повеќе одеднаш, или msn plus.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Ќе се логираш преку едната мсн адреса, па повторно ќе ја уклучиш апликацијата msn messenger 9.0.beta и ќе се логираш со другата :)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Има ли програма за hair style?
На пример да ставам слика од мене и од програмата да си има неколку фризури и да се менуват??? Да видам што како ќе ми стои :)
Имам сретнато некаде...ама не ми текнува каде...ако знае некој нека постира :)

Благодарам:smir:

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Ми треба радиска програма за пуштање музика сега засега пуштам од Raduga(не е лоша) ама сакам да сменам нешто ново ако може да ми предложи некој нешто вакво и да ми каже кај да најдам...

Однапред благодарам:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom