-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Симни си го LimeWire Pro 4.16.1fala walker girl:smir::smir:
Мене преку овој ми симнува со по 120 KB/s, без утка!
Симни си го LimeWire Pro 4.16.1fala walker girl:smir::smir:
Ако оди преку рутер не можиш ништо да напрајш, освен ако рутерот си нема некои такви опции за ограничување на брзината и сл.Јас делам интернет со уште тројца комшии, и кај мене се наоѓа рутерот и модемот. Ме интересира дали некој знае за некоја програма со која ќе можам да видам кој колку сообраќај остварил, и со која ќе можам да ги контролирам брзините кон другите?
Фала мнооооогу:smir:http://www.rarlab.com/rar/wrar371.exe
Не си барал убаво
Кога го имам WinRar...нема потреба од вакви... то ти е ко шо имат и др програмчиња за пишење ама сепак сите ворд користиме:pos2:Симни си го IZArc бесплатен е и отвара-отпакува многу формати и rar отпакува
досеа секош сум користел рар...шознам...супер си е...Ќе го бараш, ќе го бараш кога рарот ќе те зезне или пријави грешка.
Споредбата во овој случај не ти држи.
Па не баш. Во последно јас и сите во мојата околина користиме OpenOffice.Фала мнооооогу:smir:
Кога го имам WinRar...нема потреба од вакви... то ти е ко шо имат и др програмчиња за пишење ама сепак сите ворд користиме:pos2:
sound forge ти е најдобар програм за операции со аудио фајлови:smir:Ми треба програмче за сечење аудио фајлови.