Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може ли некој на пп да ми прати некој антивирус со код да биде затоа овие што се триал баш и не бришат вируси. Ај ако може некој нека прати. Фала однапред:smir:

Има некој програм за намалување на анимирани слики ?
Ако има пишите како се вика или линк пратите ми :)

Јас делам интернет со уште тројца комшии, и кај мене се наоѓа рутерот и модемот. Ме интересира дали некој знае за некоја програма со која ќе можам да видам кој колку сообраќај остварил, и со која ќе можам да ги контролирам брзините кон другите?

Јас делам интернет со уште тројца комшии, и кај мене се наоѓа рутерот и модемот. Ме интересира дали некој знае за некоја програма со која ќе можам да видам кој колку сообраќај остварил, и со која ќе можам да ги контролирам брзините кон другите?

Ако оди преку рутер не можиш ништо да напрајш, освен ако рутерот си нема некои такви опции за ограничување на брзината и сл.

абе дечки го форматирав компјутеров и ми фали сега една ептен битна програма...
winrar... за одзипување и сл на фајлови...

не дека не побарав по интернетов...ама сето тоа што го најдов со име WinRar беше со наставка .rar а да можев да отварам таков фајл воопшто немаше да ми треба вакво нешто...:jaj::kesa:

Фала мнооооогу:vozbud::vozbud::vozbud::smir:

Симни си го IZArc бесплатен е и отвара-отпакува многу формати и rar отпакува

Кога го имам WinRar...нема потреба од вакви... то ти е ко шо имат и др програмчиња за пишење ама сепак сите ворд користиме:pos2:

Ќе го бараш, ќе го бараш кога рарот ќе те зезне или пријави грешка.
Споредбата во овој случај не ти држи.

Ќе го бараш, ќе го бараш кога рарот ќе те зезне или пријави грешка.
Споредбата во овој случај не ти држи.
досеа секош сум користел рар...шознам...супер си е...
не е некоја којзнае каква програма па да ми прави проблеми...:toe:

Фала мнооооогу:vozbud::vozbud::vozbud::smir:

Кога го имам WinRar...нема потреба од вакви... то ти е ко шо имат и др програмчиња за пишење ама сепак сите ворд користиме:pos2:

Па не баш. Во последно јас и сите во мојата околина користиме OpenOffice.

Ми треба програмче за сечење аудио фајлови.

Ми треба програмче за сечење аудио фајлови.
sound forge ти е најдобар програм за операции со аудио фајлови:smir:
само не се имаме запознаено со 9кава...
7 и 8 се супер:smir:

progarmce za vodenje restoran.mislam na vadenje smetki,dneven promet,razdolzuvaje.blegodaram vo napred

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom