Cредено на мсн.Ај бе некој?
Разгледај ја тастатурата горе на средина има-sleep,power...Ај бе некој?
Има таква програма Replay Converter!Postoi nekoja programa za konvertiranje od mp3. na amv i obratno ili od wmv. na mp4. ili 3gp.
Sony Vegas Studio и за видео и за аудио, што сакаш моеш да праиш. Или пак Adobe Premiere ако ти се даваат 3 гига од хард дискот (Вегасот е 80мб)Јас имам слично барање.
Барам програма со која ќе можам да исечам дел од мп3ка. Ми треба за да си направам ринтон за СМС пораки. Најдоф интересен момент во најавната шпица на Хи-Мен и сега сакам да го исечам само тоа да го имам.
Првите месец дена сечев со Неро Вејв Едитор, ама сега ми бара мп3 плагин. (Да го платам тој мп3 плагин, да бидам прецизен).
Фала за предлогот, ама bodlikav веќе ми прати линк за SONY Sound Forge 9.0 cSony Vegas Studio и за видео и за аудио, што сакаш моеш да праиш. Или пак Adobe Premiere ако ти се даваат 3 гига од хард дискот (Вегасот е 80мб)
Кој е подобар?AVG ти е супер, плус бесплатен е.
Друга опција, Avast и ќе ти дадам сериски ако сакаш.
Абе земи си од авто-пазар Norton 360 со лиценца и све!!Кој е подобар?
Се во ред...само не сум од Скопје...од Струмица сумАбе земи си од авто-пазар Norton 360 со лиценца и све!!
Внатре имаш упатство да го претвориш во лиценциран и како да си го зел за 150 долари.