- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Пратена слободна програма.Барам линк по ПП за програма каде што ќе можам да скратам/исечам дел од песна.
Пратена слободна програма.Барам линк по ПП за програма каде што ќе можам да скратам/исечам дел од песна.
може 9 ка? подобар е :smir:Sound Forge 5.0 некој да ја нема?
не брат,5.0 ми треба, деветката ја имамможе 9 ка? подобар е :smir:
фала само после зипот некои непознати фалјови ми испаѓаат,плус фалјови два за во регистри.помош нешто
брат се прашувам што е тоа што во 5 ка го има а во 9 ка та не?не брат,5.0 ми треба, деветката ја имам
фала само после зипот некои непознати фалјови ми испаѓаат,плус фалјови два за во регистри.помош нешто
ми треба за во радио,таму работат со 5,0 деветка не сакалебрат се прашувам што е тоа што во 5 ка го има а во 9 ка та не?
најериозно одговори многу ме интересира ... ако има нешто подобро од 9 ка та да симнам и јас
еј дали може линк за некоа добра програма за симнување на видео од youtube
Save2PC овозможува да симнуваш во mp3,wma,avi,mpeg.flv,3gp формат од YouTube,dailymotion,Hulu.com, video.mypsace.com итнеј дали може линк за некоа добра програма за симнување на видео од youtube
Зависи колкав е фајлот. Ако е неколку GB, тогаш БИ ТРЕБАЛО да може да се намалат 100-200 MB.Како да пакувам фајлови во WinRar а да го намалам за едно 200-300мб.?
save2pcеј дали може линк за некоа добра програма за симнување на видео од youtube