Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Ми треба најновата верзија од Flash Player поточно онаа што се бара на ФБ за играјне покер. Јас ја имам старата и се си беше ОК ама од денес изгледа треба понова верзија. Тука има копче за да ја симнам и јас го сторив тоа но нешто не сака да се инстарира или толку знам јас :).
Ај некој побрзно нека ја праќа!
Кликензи

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ми треба најновата верзија од Flash Player поточно онаа што се бара на ФБ за играјне покер. Јас ја имам старата и се си беше ОК ама од денес изгледа треба понова верзија. Тука има копче за да ја симнам и јас го сторив тоа но нешто не сака да се инстарира или толку знам јас :).
Ај некој побрзно нека ја праќа!
Еве повели

Член од
31 јануари 2009
Мислења
258
Поени од реакции
12
dali nekoj moze da mi nae * za gothic 3 ? =)

[*без побарувања за сериски броеви]

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
програмче за забрзување на звукот:)

може ли да ми кажете некои имиња на програмчиња со кој ке можам да го забрзувам гласот, песните и слично.фала позз

[Нема потреба од отварање на посебни теми за секое прашање]

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
може ли да ми кажете некои имиња на програмчиња со кој ке можам да го забрзувам гласот, песните и слично.фала позз

[Нема потреба од отварање на посебни теми за секое прашање]
Кликни fast-forward......

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ми треба некое програмче со кое можам да го отстранам вокалот од некоја песна,да ја извадам само музиката...
Знае некој за некое такво? Ви благодарам однапред...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ми треба некое програмче со кое можам да го отстранам вокалот од некоја песна,да ја извадам само музиката...
Знае некој за некое такво? Ви благодарам однапред...
Да пробаш со оваа или со оваа програма

В

Вори

Гостин
Абе Џанки ја спуштив ја оваа првава програма,ама нема никаде Сетап за инсталирање.Има Ресурсис и Пакеџис..

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Да пробаш со оваа или со оваа програма
Не може ниту со едната ниту со другата...Не можам ни да ја внесам песната зошто ја препознава во формат кој не е подржан од програмата..
Сепак фала....:)

P

Princ

Гостин
Некоја бесплатна програма за едитирање на wmv видео, освен movie maker? Во основа, ми треба видео од 50 минути да го поделам на 5 парчиња по 10 минути времетраење. Што помала/поедноставна, толку подобро.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Некоја бесплатна програма за едитирање на wmv видео, освен movie maker? Во основа, ми треба видео од 50 минути да го поделам на 5 парчиња по 10 минути времетраење. Што помала/поедноставна, толку подобро.
Пробај со Sony Vegas 9 не е бесплатна мислам ама ке ти заврши работа:smir:

P

Princ

Гостин
Ја симнав Speed Video Splitter. Тест верзија ама ми заврши работа :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Ми треба вистата да не ја барам по другари и ако може да ми објасните како кога ке го резам цд-то да го направам да се подига само нели тоа за форматирање!

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ми треба вистата да не ја барам по другари и ако може да ми објасните како кога ке го резам цд-то да го направам да се подига само нели тоа за форматирање!
Еми ке го направиш бутабилно или ке го направиш ImageFile и ке режаш:toe:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Изрежи го со Power Iso :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom