Провери тукаНекоја програма која може да се користи како PDF Viewer за телефон (Јава)?
На ова мислиш?Знае ли некој програма за да може двајца корисници на Скајп истовремено да работат на еден компјутер?
Слушнав дека имало такво нешто...
Да,да тоа ми требаше. Овој трик инаку успева само на постарите верзии, нема да работи на најновата, пробав...На ова мислиш?
Ај бе некој нека кажит ... плиссс !!!Здраво на сите , потребен ми е конвертор од Македонски фонт(Mac C times) во македонска поддршка на windows ...Ако има такво нешто,помагајте ... Јас барав на google ама тешко некако,ако го знајте по име или линк за да го спуштам,кажетее ... итно е
Ако ти треба да конвертираш документ пишуван со подшка у кириличен фонт имаше некој конвертир ваков на логин системи, а за другото шо бараш незнам.Ај бе некој нека кажит ... плиссс !!!
На MSN ќе ти пратам.Ми треба нешто како Аdd On/Plug-in за Windows Live Messenger 8.5, за да ми покажува шо песна слушам (За Windows Media Player 11)
Фала. :back:
Е баш то го барав , само незнаев како се викат ... Фала брат многу ... Ептен фала , ми го спаси животов ... :smir:Ако ти треба да конвертираш документ пишуван со подшка у кириличен фонт имаше некој конвертир ваков на логин системи, а за другото шо бараш незнам.
Сепак не работиме со пиратерија, молба и до сите останати да се придржуваат кон правилата :helou:едно питањее..
Мислам имасе еден програм за некои Trial игри да им се ресетира трајалот и да мозат да се играат повеке време али нз како се викасе ако мозе да ми казете