Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Може Vista Sidebars ( or whatever they are called) за ХР ?

Едит:Сам го средив :)

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Некоја програма која може да се користи како PDF Viewer за телефон (Јава)?

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Знае ли некој програма за да може двајца корисници на Скајп истовремено да работат на еден компјутер?

Слушнав дека имало такво нешто...

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Да,да тоа ми требаше. Овој трик инаку успева само на постарите верзии, нема да работи на најновата, пробав...

Еден пријател ми кажуваше за некоја си програма ама зошто ти е кога истото можеш да го направиш и без програма.

Сега ја инсталирав постарата верзија и работи...

Благодарам :)

Член од
27 август 2008
Мислења
32
Поени од реакции
1
Здраво на сите , потребен ми е конвертор од Македонски фонт(Mac C times) во македонска поддршка на windows ...Ако има такво нешто,помагајте ... Јас барав на google ама тешко некако,ако го знајте по име или линк за да го спуштам,кажетее ... итно е
Ај бе некој нека кажит ... плиссс !!! :)

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.503
Ај бе некој нека кажит ... плиссс !!! :)
Ако ти треба да конвертираш документ пишуван со подшка у кириличен фонт имаше некој конвертир ваков на логин системи, а за другото шо бараш незнам.

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Ми треба нешто како Аdd On/Plug-in за Windows Live Messenger 8.5, за да ми покажува шо песна слушам (За Windows Media Player 11) :)

Фала. :back:

Член од
27 август 2008
Мислења
32
Поени од реакции
1
Ако ти треба да конвертираш документ пишуван со подшка у кириличен фонт имаше некој конвертир ваков на логин системи, а за другото шо бараш незнам.
Е баш то го барав , само незнаев како се викат ... Фала брат многу ... Ептен фала , ми го спаси животов ... :vozbud::smir::aplauz:

п.с. Имаш едно пиво од мене летово ... :icon_surp

krume1995

Гејмер
Член од
2 декември 2008
Мислења
308
Поени од реакции
13
едно питањее.. :D
Мислам имасе еден програм за некои Trial игри да им се ресетира трајалот и да мозат да се играат повеке време али нз како се викасе ако мозе да ми казете :toe:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
едно питањее.. :D
Мислам имасе еден програм за некои Trial игри да им се ресетира трајалот и да мозат да се играат повеке време али нз како се викасе ако мозе да ми казете :toe:
Сепак не работиме со пиратерија, молба и до сите останати да се придржуваат кон правилата :helou:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ми треба најновата верзија од Flash Player поточно онаа што се бара на ФБ за играјне покер. Јас ја имам старата и се си беше ОК ама од денес изгледа треба понова верзија. Тука има копче за да ја симнам и јас го сторив тоа но нешто не сака да се инстарира или толку знам јас :).
Ај некој побрзно нека ја праќа!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom