Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 април 2009
Мислења
107
Поени од реакции
1
Ako nekoj znae strana za download na driveri za procesor, graficka i fr. pls neka kaze nekoj zs nemozam samo na google skapav od baranje.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ako nekoj znae strana za download na driveri za procesor, graficka i fr. pls neka kaze nekoj zs nemozam samo na google skapav od baranje.
1. Не постојат драјвери за процесор
2. Кажи што графичка имаш
3. Што е тоа fr. ?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.692
Поени од реакции
34.208
^ друго. Ваљда за рамот, копчето за рестарт и такви драјвери : )

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Microsoft Powerpoint 2007 во portable формат. И дали може програмиве кои се пуштаат во USB како оваа , да се пуштат на школските компјутери што ги стави Владата?
Ми треба оваа програма за презентација.

Снајпериста

несреќник
Член од
20 ноември 2008
Мислења
293
Поени од реакции
4
baram programa za ureduvanje na video klipcina od mobilen prateni vo kompjuter, a najmnogu mi treba za prevrtuvanje od horizontalno vo vertikalno.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Microsoft Powerpoint 2007 во portable формат. И дали може програмиве кои се пуштаат во USB како оваа , да се пуштат на школските компјутери што ги стави Владата?
Ми треба оваа програма за презентација.
Неможе да инсталираш само Powerpoint,туку цел Office со се Word,Excel,Publisher.... и тн. Го имаш цел office на торенти побарај :)

Во школото мислам дека има други едни програми инсталирано како Word,Excel,Powerpoint само со друго име се.

За да го инсталираш powerpoint-от мислам дека треба да го направиш инсталот соодветен за Linux. :) т.е Converter да најдеш од Xp na Linux.

Ако сум грешка нека поправи некој.

Член од
18 април 2007
Мислења
372
Поени од реакции
32
Само Powerpoint може да се инсталира,за linux конвертерот се вика vine,а тоа во школо ти
е open office.
Поздрав до EnergieNo.1

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Само Powerpoint може да се инсталира,за linux конвертерот се вика vine,а тоа во школо ти
е open office.
Поздрав до EnergieNo.1
Ок што може само PowerPoint. Бидејки јас кај мене кога пробав не бидуваше :)
Фала за инфото. Поз

D

DeviL_32`

Гостин
Is there a software to run a program without a cd? Ќе ве молам ако може едно вакво програмче шо може да ги уклучувам едни програми без цд-то?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Is there a software to run a program without a cd? Ќе ве молам ако може едно вакво програмче шо може да ги уклучувам едни програми без цд-то?
Побарај крак за тој програм.

Краковите не се само за игри.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom