Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ako nekoj znae strana za download na driveri za procesor, graficka i fr. pls neka kaze nekoj zs nemozam samo na google skapav od baranje.

Ako nekoj znae strana za download na driveri za procesor, graficka i fr. pls neka kaze nekoj zs nemozam samo na google skapav od baranje.

1. Не постојат драјвери за процесор
2. Кажи што графичка имаш
3. Што е тоа fr. ?

^ друго. Ваљда за рамот, копчето за рестарт и такви драјвери : )

Microsoft Powerpoint 2007 во portable формат. И дали може програмиве кои се пуштаат во USB како оваа , да се пуштат на школските компјутери што ги стави Владата?
Ми треба оваа програма за презентација.

baram programa za ureduvanje na video klipcina od mobilen prateni vo kompjuter, a najmnogu mi treba za prevrtuvanje od horizontalno vo vertikalno.

Microsoft Powerpoint 2007 во portable формат. И дали може програмиве кои се пуштаат во USB како оваа , да се пуштат на школските компјутери што ги стави Владата?
Ми треба оваа програма за презентација.

Неможе да инсталираш само Powerpoint,туку цел Office со се Word,Excel,Publisher.... и тн. Го имаш цел office на торенти побарај :)

Во школото мислам дека има други едни програми инсталирано како Word,Excel,Powerpoint само со друго име се.

За да го инсталираш powerpoint-от мислам дека треба да го направиш инсталот соодветен за Linux. :) т.е Converter да најдеш од Xp na Linux.

Ако сум грешка нека поправи некој.

Само Powerpoint може да се инсталира,за linux конвертерот се вика vine,а тоа во школо ти
е open office.
Поздрав до EnergieNo.1

Само Powerpoint може да се инсталира,за linux конвертерот се вика vine,а тоа во школо ти
е open office.
Поздрав до EnergieNo.1

Ок што може само PowerPoint. Бидејки јас кај мене кога пробав не бидуваше :)
Фала за инфото. Поз

Is there a software to run a program without a cd? Ќе ве молам ако може едно вакво програмче шо може да ги уклучувам едни програми без цд-то?

Is there a software to run a program without a cd? Ќе ве молам ако може едно вакво програмче шо може да ги уклучувам едни програми без цд-то?

Побарај крак за тој програм.

Краковите не се само за игри.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom