Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
nvidia geforce 7300+ 256 mb

nvidia geforce 7300gt 256 mb greska e predhodnoto
Значи, најпросто, ќе тргнеш вака:

Одиш на Google и пишуваш nvidia 7300GT drivers и ќе ти најде.... е ќе ти најде, ама треба да се потрудиш малку...

www.NVIDIA.com

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Ако може некој програм како Microsoft Autoroute 2007 само да биде бесплатно. фала однапред.

marTin*

мαјатιη™
Член од
10 октомври 2008
Мислења
287
Поени од реакции
12
ај ако може програма која што ке може некоја песна од интернет да може да ја сними у мп3 формат

Член од
30 април 2009
Мислења
107
Поени од реакции
1
Што може да биде Avast антивирусот ми е на македонски ама уствари дава прашалници наместо текстот по некаде има македонски збор се друго е прашалници. Исто така и кога симнувам македонски превод за филм ми дава хироглифи фонтови ставав секакви ама пак е исто што може да е? ако знае некој плс помош!!!:toe:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
ај ако може програма која што ке може некоја песна од интернет да може да ја сними у мп3 формат

Пробај со Audio/Video To Exe1.5.2 или Switch 1.27 конвертор.

Cak

Член од
22 април 2009
Мислења
212
Поени од реакции
18
Is there a software to run a program without a cd? Ќе ве молам ако може едно вакво програмче шо може да ги уклучувам едни програми без цд-то?
Virtual cd toa ke ti zavrzi rabota

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Што може да биде Avast антивирусот ми е на македонски ама уствари дава прашалници наместо текстот по некаде има македонски збор се друго е прашалници. Исто така и кога симнувам македонски превод за филм ми дава хироглифи фонтови ставав секакви ама пак е исто што може да е? ако знае некој плс помош!!!:toe:
ова направи го:

Со Internet Download Manger имаш пробано ?

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Некој да ми даде User and pass za Eset Nod 32 Antivirus Business Edition.

Ми истекува за 13 дена и портокалово свети

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom