Балкански X Factor

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Tипов го личи да глуми и пее во некоја шпанска серија жими се :D

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Хулио Инглесиас во моментов си сечи вени :sick:

Совршена изведба според Емина :vozbud: :pos:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Овој сега што пееше од типот Кико Рингла, нос во таван до сега најдобар беше...... патем да не знае како се вика шпанскава песна? :)

F

Feli

Гостин
Додека пее оваа (што ич не ми е интересна) да ги пофалам таму од продукцијата за избор на водител. Некој погоре го искритикува, ама мене баш ми е прикладен. Интересен, необичен, и мислам дека нешто со глума се занимавал, така да бината не му е нешто непозната.

Кон сите кандидати до сега сум прилично индиферентна и ич не ме восхитија (освен можеби малку Кларк Кент :) ), дури и се разочарав од некои што очекував многу (како Младен на пример).
Овие бебињава нека одат дома да ги надојат мајките, оти навистина, тука не им е местото. За по детски фестивали можеби, ама тука зафаќаат место на некои изградени вокали.
И така... ќе си ги слушам сите површно, додека да дојде најдобриот и се надевам дека нема да ме разочара- Даниел!

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Приметивте ли дека во имињата за гласање од Македонија се напишани со кирилица и соЋ
некој не им кажал дека на македонски е ќ

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
5.486
Tranvestiton i introvertnion Daniel se samo od Mak? taka?

P

PewDiePie

Гостин
О господе зошто,зошто го правиш ова на својот роденден :вонзем:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Супер е водителов. Баш дечко ми од прееска коментира дека е супер ко за прв пат. Двајцана во бекстејџ се многу понеспремни, девојкава го интервјуира Фифи, машкото во исто време збори накај камерата. Лошо. Главниот водител е многу поспремен.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Оваа на Џогани пееше катастрофално..., а Фифи стварно незнам зошто си има упикано во главата дека личи на женско кога не личи на ништо -.-

P

PewDiePie

Гостин
Ни го гледав ни го слушав она ? фифи........ептен непријатно ми беше.

Едниот водител педер,другиот водител педер,фифи педер............да ти се одгледа и шоу и се,мислам биди што сакаш ама невкусно е она,претераа со оваа геј пропаганда веќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom