Балкански X Factor

F

Feli

Гостин
И како што очекував, Даниел не ме разочара. Најдобар е дефинитивно!
Добро е што пееше последен оти инаку, после него сите ќе звучеа безвеза.

MamaLover

Admiral
Член од
2 март 2013
Мислења
296
Поени од реакции
304
И како што очекував, Даниел не ме разочара. Најдобар е дефинитивно!
Добро е што пееше последен оти инаку, после него сите ќе звучеа безвеза.
И добро е што Зелко не му даде некоја екс ју спрдачина од типот на леџа о леџа

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Кајмакоски-најдобар.

Ваква леснотија во пеење а бога ми и харизма немам видено од времето на Тоше,секако Тоше е незаменлив,само прекрасно е да се види некој што музички личи на него.
По што заклучи дека музички личи на Тоше?

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Јас за Даниел ќе гласам, ти за Фифи или како?
Гласај 15 пати за едниот, 15 пати за друиот :icon_mrgr: (се извињавам вака шо ви улетуем у разговорот)

Него уште не кажаа кој го врати публиката ?

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Гласај 15 пати за едниот, 15 пати за друиот :icon_mrgr: (се извињавам вака шо ви улетуем у разговорот)

И после ти да ми ставиш кредит :D

На крај ќе кажат :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496

Кажаа кои 4 имаат најмногу гласови - Маид, Милош Бајат рокерот, дуото машко и женско и една цура. Не се знае уште кој од нив ќе влезе.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Тамара Миланович го упропастиле девојчето со изглед и со песната што и ја дале да ја пее ...:cenzura:

Чист шаблон брат. :)

Не знам дали сте гледале Операција Триумф, онаму Белов кај што учестуваше, реалното шоу. Ако сте глеале ја паметите Ана Бебиќ. Она на првите настапи беше буквално ко Тамара тука. Онака, повлечена, срамежлива, ненападна. Или таквите ги викаме/викаат: Слатка. :D

После почнаа да и неа да и го предичат сексапилот пред останатото. Па и даваа „жешки“ песни, ја разголуваа итн. Еве и тука истото го прават со Тамара. :noze:

MamaLover

Admiral
Член од
2 март 2013
Мислења
296
Поени од реакции
304
Чист шаблон брат. :)

Не знам дали сте гледале Операција Триумф, онаму Белов кај што учестуваше, реалното шоу. Ако сте глеале ја паметите Ана Бебиќ. Она на првите настапи беше буквално ко Тамара тука. Онака, повлечена, срамежлива, ненападна. Или таквите ги викаме/викаат: Слатка. :D

После почнаа да и неа да и го предичат сексапилот пред останатото. Па и даваа „жешки“ песни, ја разголуваа итн. Еве и тука истото го прават со Тамара. :noze:
И каде е сега Ана Бебиќ на балканската музичката мапа? :свиркам:

Kajgana Shop

На врв Bottom