Без зборење глупости молам.Највероватно Делије може да се во добри односи со нив како што знам Гробари се со навивачката група на ЦСКА.
Ова кога ќе го доживееш да ми се јавиш , види датум Партизан - Арсенал 1-3 навивање што би рекле во Белград со мадиња , како се бодреи тим и кога губи далеку се сите моментално за ГРОБАРИТоа само кажува какви кретени се![]()
Навивачите на Спартак се викаат Фратриа,не Фратира.Без зборење глупости молам.
Делије се збратимени со Фратира, навијачите на Спартак, и немаат никаква врска со Зенитовите.
Јас никаде не го коментирав навивањето, за тоа капа им симињам, од нас се светлосни години во моментов, последниве дербињата со Делии исто така мислам дека ги добиа, мада имаат поразличен стил и двете групи, сеа да не навлагам у тоа, јас коментирав само за идиотскиот и педерски чин од нивна страна, кога дојдоа неколку души од чкембари у Скопје да се договараме за ракометот у Хрватска што беше требаше да ги начекаме 10 души и да ги ебеме?Ова кога ќе го доживееш да ми се јавиш , види датум Партизан - Арсенал 1-3 навивање што би рекле во Белград со мадиња , како се бодреи тим и кога губи далеку се сите моментално за ГРОБАРИ
sedi tie se najaki duri postari se od torcida hehehehehe a toa se KROMIDI ZAPAD
иди олесни се
Дечко стварно не си ми јасен, со сила се праиш дебил или стварно си, ако е првото, постојат институции кои можат да ти помогнатsedi tie se najaki duri postari se od torcida hehehehehe a toa se KROMIDI ZAPAD
Овие изгледа не се свесни каде одат!
Пак се правиш мрднат, Скопје по попис има 668 518, од кои 25% Албанци или 167 129, што остануваат 501 389 Македонци од кои незнам колку се Скопјани, а колку се со стан у Скопје и се пишуваат како Скопјани и башка у Скопје имаш 4 (Македонски) озбилни навивачки групи, а у споменатите градови по 1 (КУЦЗ и Гробари Куманово не бројат повеќе од 100 луѓе) и да најбројни сме ама затоа што сме најдобри и можеме да збориме со факти како верност, гостувања, песни, кореографии, транспаренти, инциденти итн. и не викам дека немало киксови и кај нас, кај сите има, ама срамота е да го пишеш тоа што го пишаne se pram samo ja kazuvam vistinata nikogas ne sve bile najaki vo makedonija toa e fakt mozebi sve najbrojni(SHkupi 800 000----kumanovo 100 000,bitola 150 000,prilep 90 000) ali najaki nikogas ne svi bile i nema ni da bidite pozz KROMIDI ZAPAD
А кој ти рече 20 на еден ????? никаде не спомнав јас туку после една пијанка се случило тоаШо е лесно 20 на 1...Богами “треба муда“ за тоа.
Добро,не биле 20 на 1 биле 100 на 1.Пијанка у Белград,мисли си дека не биле едно 20-30 души да пречекаат воѓа на еден од најголемите ривали.А кој ти рече 20 на еден ????? никаде не спомнав јас туку после една пијанка се случило тоа
Wow........го фатиле Господ за муда.Брее само Гробари изгледа навиваат 90 минути без разлика на резултат.Дечко не се киксај,секоја озбилна навивачка група 90 минути не заќутува,па макар губеле и 10-0.Ова кога ќе го доживееш да ми се јавиш , види датум Партизан - Арсенал 1-3 навивање што би рекле во Белград со мадиња , како се бодреи тим и кога губи далеку се сите моментално за ГРОБАРИ