Баерн Минхен - Интер: финале Лига на Шампиони, 22 мај!

Кој мислите дека ќе победи?

• Баерн Минхен

Гласови: 109 31,5%
  • Интер

Гласови: 237 68,5%

• Вкупно гласачи
    346
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Мурињо изјавил дека само од Реал го контактирале ама дека нема потпишано ништо. И рекол дека ќе има мотивација во некој голем клуб и дека би било голем предизвик да се игра против Барселона. :icon_mrgr
А Маикон изјавил дека би одел со Мурињо во Реал...
Maicon rassicura tutti: "Io non vado via"Еве Мајкон што изјави ``Не си одам``
Подолу вели дека има догвор со Интер и дека ќе го почитува поготово кога веќе освоил 3 титули вели дека Интер се му дал.
Мајкон ќе си оди само доколку Интер го продаде тој не си оди.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
nezam oti site s pravite nekoj seznajkovci,oti ednostavno ne se osvezite tro i pospiete pa utre ke gi prajte zdelkite koj kade ke odel i za kolku pari.....a so velite vie ,site li igraci vo real ke odat,pa tie drugite so ke pravat ili so 20 igraci ke igra real na utakmica, abe so sakat neka prat real pak ke jadat slapka od barca
Ако ти се спие легни си не замарај,форумов за дискусии и шпекулации е ,ако сакаш да читаш официјални вести имаш портали :toe:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Подобро е кога се подига пехарот на сред терен :D

Pece_Zenskio

џукела
Член од
17 мај 2010
Мислења
154
Поени од реакции
2
Ако ти се спие легни си не замарај,форумов за дискусии и шпекулации е ,ако сакаш да читаш официјални вести имаш портали :toe:
pa dali moze eden den barem da gi istavite inter da si proslavat pobedatra pa poslem skrojte mu ja sapkata, inace respekat :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Ај и на темава да честитам. Големи честитки до навивачите на Интер. Среќата сам си ја кроиш и тие дефинитивно ја заслужија оваа сезона. Многу ме изненадија со дрскоста која ја покажаа во текот на целата ЛШ и заслужено славеа на крајот. На страна тоа што имаа тим кој не беше за потценување ама сепак мое мислење е дека имаа во тимот алка која им недостасуваше сите овие години за да го допрат врвот на Европа. Погодувате која е таа алка, тоа е Мурињо. Дефинитивно неговиот удел во титулава е огромен и е од непроценливо значење. Во секој момент знаеше да го анализира својот противник до најситни детали и да постави контраигра. Секоја чест за специјалниот. Без потценување на успехот на нашиот Гоче, Занети, Милито, Ето, Снајдер итн да не ги набројувам сите, мислам дека Мурињо е човекот кој ја донесе титулава во витрините на Интер.

На крајот, честитки и до Баерн за прекрасната сезона која ја имаа. По доаѓањето на Робен, екипата буквално се препороди и освои двојна круна во Германија и беа на чекор од освојувањето на ЛШ. Сепак на крајот мора да има само еден победник. Во овој случај тоа беше Интер, така да повеќе среќа сладнета година. Сепак уште еднаш честитки и до навивачите на Баерн за сезонава. Пријатно ме изненадија со својата убава игра.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.511
Поени од реакции
6.954
Шо е форава сите лиги и утакмици завршуваат као што се анкетите на форумов :icon_lol:
и милан интер одеше во корист на милан па ги снајде бељатаа :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
и милан интер одеше во корист на милан па ги снајде бељатаа :)
Муабетов ви е бомба!
Ај Мурињо нека доаѓа во Реал што поскоро па потоа да ве видам :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
И после, Интер играл дефанзивно... требаше 4 или 5 нула за нас да заврши. Реално да збориме, онака без да навредиме некој навивач на БМ, Интер овој натпревар беше за 2-3 класи над Баерн, многу очигледна беше тактиката на Мурињо; Остави го Робен да прими топка, и затвори го Робем после. Со тоа што не му даде друга опција на Баерн, да го затвораше Робен цело време и да не го оставеше отворен за да прима топка, Баерн ке имаше потимска игра, ама вака...тоа е... Не знам што мислеше Ван Гал со тоа што Гомез го оставе на клупа, а Олич стартер, што чекаше тој? Хет-трик? ПАК? ПРОТИВ ИНТЕР???

Да не звучам педерски, ама не само Интер, и Баерн во случајов, го достигна максимумот за својот потенциал сезонава. Како и да е, честито Интеристи, повеќе од кој било го заслужуваме ова.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
И тука да им честитам на сите Интераши. Сосема заслужено, си ги искористивте шансите и крај на муабетот.

Поздрав и до сите Баварци во Ајриш за лудата атмосфера и на сите навивачи на Интер што поминаа пред и после натпреварот :helou:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Најзааслужена титула на Интер, си играа поштено, супер тим, Милито ѕвер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom