Баерн Минхен - Интер: финале Лига на Шампиони, 22 мај!

Кој мислите дека ќе победи?

• Баерн Минхен

Гласови: 109 31,5%
  • Интер

Гласови: 237 68,5%

• Вкупно гласачи
    346
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Атмосфера - лудница.
Коментатор - јебем му матер.
Пеење и скандирање - до даска.
Фановите на Баерн низ Скопје - фер, честитаа.
Милито - звероња, наводно Барса ќе понудела "Меси плус 40 милиона" за него.
Најјаки во Европа - Интер.

Повеќе - утре.

Немојте утре Шок вест во европа да биде. Реал Нуди 50м за Милито.
Барса сепак не се толку Шокантни како Платениците од Мадрид.

p.s. Gratz

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.115
Поени од реакции
1.695
Шо е форава сите лиги и утакмици завршуваат као што се анкетите на форумов :icon_lol:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Бравооо за Пандев и Интер :vozbud: Честитки !! Македонско знаме на терен :) Fuck off German looossssers :pos2:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.857
Поени од реакции
11.522
"My Work here is done. I have made history with this club. I will find motivations in another big club"...

Се знаеше мурињо дека ќе си оди на крај, екипа ги направи интер ти еем :icon_lol: алал вера, треба свеќа за здравје да му палите!
Сега се знае, ќе освои и со реал исто, па ќе се врати во англиско и тоа како наследник на неговиот идол САФ да растура...ваков тренер еднаш мајка раѓа и никогаш повеќе...секоја чест за човеков!
И полека со пиење вечерва...

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Очекував ваков резултат. Јасно беше дека ова е година на Интер и дека заслужуваат да победат. Исто мило ми е и за Пандев, после долго време пак Македонец да стане шампион. Кога и да играл наш играч во финале бил победник, до нас ќе да е :)
Баерн имаа шанси на почетокот, имаа доста посед на топка ама Милито класа напаѓач, доби топка и гол. Второто полувреме Интер заслужи да победи зашто и подобро играше. Пандев многу ќеиф ми направи на крајот со знамето, Најдоски и Панчев не го направија тоа. Браво Интер, честита титула!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
"My Work here is done. I have made history with this club. I will find motivations in another big club"...

Се знаеше мурињо дека ќе си оди на крај, екипа ги направи интер ти еем :icon_lol: алал вера, треба свеќа за здравје да му палите!
Сега се знае, ќе освои и со реал исто, па ќе се врати во англиско и тоа како наследник на неговиот идол САФ да растура...ваков тренер еднаш мајка раѓа и никогаш повеќе...секоја чест за човеков!
И полека со пиење вечерва...
Не знам друже, да го нема Милито курац вакви тактики. Не е се до тренерот како што изгледа од страна, 90% е до играчите. :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Да не го има некој Боби видено? :pipi:
Не можеш сега да го најдеш у глувчја дупка се пикнал :pos: :pos: :pos:

Инаку нека им е честито на Интер, сосема заслужено освојуваат ЛШ!

В

Вори

Гостин
Честито титула интераши,честито титула Пандев,честито титула Мурињо.
Заслужено,секоја чест.
Челзи,Барселона,ЦСКА и на крај Баерн.Не е мала работа!

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Одлично финале! Без судиски грешки и подобриот тим си победи. Искрено, тешко ми беше да ги гледам двата омилени тима да играат еден против друг во големото финале, но реално Интер навистина го заслужи трофејот.

Н

'Никола'

Гостин
Честитки до фудбалерите, тренерот, целата управа, и на крај на навивачите. Кога се разминавме на кеј ви аплаудирав и честитав, се поздравив со неколкумина, пошто се си помина регуларно и заслужено.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Баерн во срце, како и да е честито на Интер за победата, и мислам дека ова беше врвот и воедно падот на Интер со оглед на веројатниот трансфер на Милито и Маикон а и Михајловиќ не е доволно зрел да води екипа која би имала слични амбиции според тоа мислам дека Интер следната сезона ќе има големи проблеми.

В

Вори

Гостин
Исто така честитки и за судењето на Веб.Ме изненади,мислев дека ќе ја усере,али ме демантираше.

Наредна година кај ќе се игра финалето?

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Исто така честитки и за судењето на Веб.Ме изненади,мислев дека ќе ја усере,али ме демантираше.

Наредна година кај ќе се игра финалето?
мислам дека одговорот ќе го добиеш во август/септември месец:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom