знам за тоа!во бугарија е женета!Ванга е родена во Струмица.
Никогаш не сум чул Ванга да има такава изjава.
да да но тешко да биде во 2010 година!тешко е да се предвиди тоа!инаку овие предвидувањањ имаат некоја смисла!само мислам дека годините им се помалку утнати!Ништо не е реално освен за третата светска војна дека ќе има,а тоа сите го знајме дека еден ден ќе има трета светска војна !
Да,точно годините се утнати.да да но тешко да биде во 2010 година!тешко е да се предвиди тоа!инаку овие предвидувањањ имаат некоја смисла!само мислам дека годините им се помалку утнати!
Да бе.. сите светски војни траат по 4 години.. ајде бегај. Ја не верувам во вакви работиСигурни сте дека Ваѓа ги знаела овие работи?Ова ко некој што премногу гледа сајнс фикшн ко да го пишувал
Сите две од кои една траела 6.Да бе.. сите светски војни траат по 4 години.. ајде бегај. Ја не верувам во вакви работи
Сигурно не ја познаваш добро нејзината способост и, првенствено, нејзиниот живот. Сигурно би го сменил/а мислењето за неа. А сега дека трета светска ова она, не знам колку точноке излезе, ама многу други работи погодувала (лично искуство на мојот дедо). А плус имам и нешто читано за неа, настани од нејзиниот живот пишани од нејзиниот, не се сеќавам што :smir:...Многу народ е предвидувал што ќе се деси во иднина па како и да е еден од тие ќе погоди нешто:pos2:така и Баба Ванѓа ако има еднаш нешто погодено и луѓето веруваат стварно таа се точно предвидела.Јас не верувам у такви работи
Иако и верувам на Бабата... Ама сепак многу ми изгледа тоа онака, сајнс фикшн... А и плус го неам сретнато во некоја книга за неа.Сигурни сте дека Ваѓа ги знаела овие работи?Ова ко некој што премногу гледа сајнс фикшн ко да го пишувал