Баба Ванѓа предвидела трета светска војна во 2010

Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
pa NOSTRADAMUS pogodi mnogu nesta no i nekoi nesta gi promasi

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
Pa mozebi toj ne gi pormasil mozebi tie nesta ne bile napisani od nego.Kazav sekoj moze da napise so saka vo nekoja kniga.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.604
Поени од реакции
6.390
kolku sto znam nostredamus rekol:eek:d neboto ke paga ogan!toa ke se slu4i vo iljada devetstotini deveeset i ..... ne ja zavrsil svojata recenica!a sto bide so konflikot vo indonezija?

Ванга е родена во Струмица.

Никогаш не сум чул Ванга да има такава изjава.
знам за тоа!во бугарија е женета!

Demon_Lord

May the force be with you!
Член од
11 септември 2008
Мислења
428
Поени од реакции
9
Многу филмови гледате, иначе научно нема врска ова сето предвидувањава... :O

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ништо не е реално освен за третата светска војна дека ќе има,а тоа сите го знајме дека еден ден ќе има трета светска војна !

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.604
Поени од реакции
6.390
Ништо не е реално освен за третата светска војна дека ќе има,а тоа сите го знајме дека еден ден ќе има трета светска војна !
да да но тешко да биде во 2010 година!тешко е да се предвиди тоа!инаку овие предвидувањањ имаат некоја смисла!само мислам дека годините им се помалку утнати!:toe:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
да да но тешко да биде во 2010 година!тешко е да се предвиди тоа!инаку овие предвидувањањ имаат некоја смисла!само мислам дека годините им се помалку утнати!:toe:
Да,точно годините се утнати.

2010 – Почеток на Третата Светска Војна, во ноември 2010 и ќе трае до октомври 2014. Ќе почне како обична војна, но потоа ќе биде користено нуклеарно и хемиско оружје.

За ова се согласувам ама за годинита не ...2010 :toe:

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
според мене баба ванѓа нема врска,така само кажува за да привлече внимание...
така јас мислам,можеби погодила нешто ама повеќето што го кажува е с***е...

Член од
26 март 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
Сигурни сте дека Ваѓа ги знаела овие работи?Ова ко некој што премногу гледа сајнс фикшн ко да го пишувал
Да бе.. сите светски војни траат по 4 години.. ајде бегај. Ја не верувам во вакви работи

Член од
8 јануари 2009
Мислења
929
Поени од реакции
21
Сум поминувал во куќата на Баба Ванѓа и шо има во Петрич,Софиа и др..Само парите на луѓето им ги зеде!

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Абе за многу далеку баба Ванѓа размислувала. Може се е вистина, не знам. А за 2008 ако погодила за 4 атентати и за конфликт во Индонезија, можно е се да е точно... Не сум баш скептик за работиве...

ninanajna

Ice Girl
Член од
15 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
12
Многу народ е предвидувал што ќе се деси во иднина па како и да е еден од тие ќе погоди нешто:pos2:така и Баба Ванѓа ако има еднаш нешто погодено и луѓето веруваат стварно таа се точно предвидела.Јас не верувам у такви работи:pipi:

PhantomerX

Несопирлив
Член од
30 октомври 2008
Мислења
623
Поени од реакции
46
Многу народ е предвидувал што ќе се деси во иднина па како и да е еден од тие ќе погоди нешто:pos2:така и Баба Ванѓа ако има еднаш нешто погодено и луѓето веруваат стварно таа се точно предвидела.Јас не верувам у такви работи:pipi:
Сигурно не ја познаваш добро нејзината способост и, првенствено, нејзиниот живот. Сигурно би го сменил/а мислењето за неа. А сега дека трета светска ова она, не знам колку точноке излезе, ама многу други работи погодувала (лично искуство на мојот дедо). А плус имам и нешто читано за неа, настани од нејзиниот живот пишани од нејзиниот, не се сеќавам што :smir:...

Сигурни сте дека Ваѓа ги знаела овие работи?Ова ко некој што премногу гледа сајнс фикшн ко да го пишувал
Иако и верувам на Бабата... Ама сепак многу ми изгледа тоа онака, сајнс фикшн... А и плус го неам сретнато во некоја книга за неа.
Ова повеќе ми личи на предвидување од Нострадамус... Лели он предвидувал од околу 1500та до 3000тата (мислам дека така беше)

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Најинтересна ствар од сево ова, е што на почетокот на секоја година, на многу форуми низ македонија и Балканов, се јавува ваква тема, за предвидувања на Ванѓа или Нострадамус или Саше Фактор Х или некој друг сличен јасновидец, за војна во тековната година. И знаете што е најбитно? Нема такво нешто! Нема да има ни оваа година, ни којзнае уште колку години. Едноставно, ова ти е рекла-казала!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom