Баба Ванѓа предвидела трета светска војна во 2010

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 март 2007
Мислења
102
Поени од реакции
1
2088 – Нова болест. Луѓето остаруваат за неколку секунди.

2111 – Луѓето стануваат роботи.

3005 – Војна на Марс. Траекторијата на планетите се менува.

Јака фантазија имаат бугарите:pos::pos:


Ванга е родена во Струмица.


Никогаш не сум чул Ванга да има такава изjава.
 
Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
947
Која научна фантастика, немал Хитлер попаметна работа па сеа кај неа на кафе ќе одел.

Ма дај бре со еврејските пропаганди престаните, смешни се!

Каква војна какви бакрачи, може само во Иран и останатите.

Европа ќе остане празна... каде ќе одиме? Лавовите да не јадат у Африка?

Смешки!
 
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Тоа нема никаква врска, темава е смешна, иначе факт е дека ќе има Трета Светска Војна бидејќи на големите сили не им одговара оваа положба, и само со војна можат да се извадат, поточно со намештаљка која сигурно ќе се случи.
 

Black Night

Galvanize
Член од
25 септември 2008
Мислења
327
Поени од реакции
20
Тоа нема никаква врска, темава е смешна, иначе факт е дека ќе има Трета Светска Војна бидејќи на големите сили не им одговара оваа положба, и само со војна можат да се извадат, поточно со намештаљка која сигурно ќе се случи.
А како ке се извадат од оваа положба жити бога ако има трета светска војна ? Што корист би добила било која светска сила доколку почне војна против друга светска сила ? Си размислил ли некогаш за нуклеарните воени оружја што ги поседуваат моќните држави. Или ке се договорат да не се пукаат со ICBM туку само со куршуми. Кога за време на ладната војна не дојде до 3 светска војна, многу тешко би дочекале уште една. Исходот од трета светска војна би бил TOTAL ANNIHILATION.:salut:
 
Член од
26 декември 2008
Мислења
608
Поени од реакции
236
.

Ова значи дека ќе имаме можност да направиме вистинска проценка на оваа способност на баба Ванѓа иако многу ретко или скоро никогаш не грешела а камоли за една ваква работа да згреши, како и да е ќе видиме.
 
Член од
19 ноември 2008
Мислења
740
Поени од реакции
284
Абе кој ве лаже,каква Баба Ванѓа.Ако е така и Нострадамос рекол дека во 1999 ќе има 3 светска војна.
 
Член од
23 октомври 2008
Мислења
256
Поени од реакции
18
Интересно,,, сепак не верувам дека ќе има војна во 2010 година
Епа Почни да веруваш јас кога го прочитав ова за близначките ме фати страв за војната во 2010...а и на таратур читав дека Баба Ванга како секое обично девојче кога била мала на 9 годишна воздрас имало бура и таа кога се разбудила била слепа.И имала моќ да предвидува да знае каде е е човекот што го бара.

Баба Ванѓа, будалата....

До кога ќе продолжите со патетизирање за оваа будала шо веќе е одамна изедена од одвратни и лепливи ларви.

Предвидела некои настани, можеби...знаете зошто?
Пошто, по некоја случајност ете постои коинциденција.
Па ајде пиши на форумов ако почни 3та светска војна...
 
Член од
23 ноември 2008
Мислења
302
Поени од реакции
10
Јас лично верувам во баба Ванѓа но да се надеваме дека нема да има 3та светска војна , а сигурно ке има и тоа во скоро време ...
 
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Па точно дека ќе има трета светска војна бе чим Баба Ванѓа го предвидела тоа така и ќе биде ај да почекаме до 2010 па да видиме.
 
M

Mario Gómez

Гостин
Глупости во боја се овие.Ништо реалноо нема освен трета светска војна помеѓу двата света.Јас би можел да направам подобри лаги овие.
 
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Дури сега верувам..
И Нострадамус има слични предскажување . Ова го имам прочитано пред некое време, овде на форумов на истава тема ама не верував. Сега верувам затоа што има „светска криза“, а после секоја „светска криза“ има војна. А претскажувањето од Баба Ванѓа дека 2010 година ке има трета светска војна мислам дека ке се исполни. Па ако верувам во сите претскажување од Баба Ванѓа мислам дека јас немам никаква иднина. Можам да живеам најпоќе од 2060 година а до тогаш ке има разни болести како резултат од војната. Но затоа не верувам во сите претскажувања. Мислам дека ке има трета светска војна али ке заврши брзо и нема да се употреби хемиско оружје. (пошо така ми одговара)

od kaj go najde ova?
Има книга за Баба Ванѓа.
 

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
toa za tretata svetska vojna aj da kazam moze ne 100% ama edno 70% e tocno.. otvorete gi ocite i videte sto se se slucuva vo svetov... I nostradamus ja predvidel taa treta svetska vojna a i ne samo toa i drugi raboti predvidel pa se ispolnile isto kako i baba vangja... Celava situacija opsto vo svetov od den na den stanuva se poteska i poteska se pomalce lugje se vraboteni se nekoi si novi bolesti iskacaat presvrti na prirodata i eden milion drugi raboti.. Isto taka mozete da primetite deka americive se umesani u sekoja gomnarija i ne bas mn i mn gi saka svetov.. taka da eden den ke pukne toa kad tad ke prelie lonceto samo ne znam koj protiv koj ke vojvuaat u taa treta svetska vojna i za sto ke bide.. MISLAM deka nostradamus ja predvidel tretata svetska vojna za voda ako ne se lazam... Sepak d agledame optimisticki deka nema da se desi taa vojna ( barem ja se nadevam ) a voopsto ako se desi neka trae sto e mozno pokratko...
 
Член од
31 јули 2008
Мислења
84
Поени од реакции
0
па ако гледаме наназад после сите економски кризи имало војни па сега.......:toe::toe: останва само да видиме
 

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
Zdravo,se izvinuvam sto upagam vaka vo muabetot ama zaprimetiv deka poveketo od vas ona predviduvajneto na baba vanga za idninata na covestvoto go videle na forumot na IDIVIDI. Jas go napisav tamu i imam pricina sto go napisav.Ne go napisav onaka kako z zaebancija toa vsusnost ne e kazano od baba Vanga tuku od Nostradamus a toa go procitav vo negovata kniga,potocno dnevnikot.Ja najdov vo bibliotekata.

Znaete sto? Da ne znae covek dali e tocno ili ne.Mozebi Nostradamus i Baba Vanga predvidele nesto no toa bilo odamna pa sigurno lugevo si go ismenuvale toa kao sto sakaat go preuvelicuvale i sega denes moze kniga da napise sekoj pa taka da ne znam dali da veruvam vo se sto go pisuvase vo knigata.


Ama navistina bese mornicavo i mornici mi lazea po celoto telo dodeka citav od knigata.Navistina uste pred da se sluci svetskata kriza edna godina pred toa jas procitav vo knigata deka ke ima svetska kriza no vo 2009 sto znaci Nostradamus promasil za edna godina.

Pisuvase deka ke se pojavat mnogu bolesti,Narusuvajne na klimata i mnogu zemjotresi..I uste mn drugi raboti...

Zarem ne mislite deka veke pocna da se SLUCUVA.?:toe::toe::salut:
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom