Другите интереси?Нема логика...две соседни држави....каде се другите интереси ??? За што ќе биде борбата ) НЕМА ВОЈНА )
Од кај знаеш?Чекајте уште неколку месеци па ако дојде до војна, европа празна ќе остане =)
Баба Ванѓа не предвидувала во месеци, туку во години.Абе, а кој месец?
брат да не сакаш да побараме информации за точен датум ден час минута и секунда кога и официално ке биде започната таа трета светска војна?Абе, а кој месец?
Ако сте во можност да ги најдете таквите податоци, може , ме интересира и мене точен датум , време и секунда....брат да не сакаш да побараме информации за точен датум ден час минута и секунда кога и официално ке биде започната таа трета светска војна?
Не бе, само датум доста ќе биде. Ај иди, прашај...брат да не сакаш да побараме информации за точен датум ден час минута и секунда кога и официално ке биде започната таа трета светска војна?
Ова ми падна во очи,Таа ги предвидела и нападите на Кулите Близначки во Америка уште во 1989 година каде рекла дека невина крв ќе биде пролеана.
Баба ванѓа будалата не работела со месеци.п.с за гатање само марки примала...Ова ти е исто ко слепци да те шетаат низ планини.Абе, а кој месец?
Хмм со мало задоцнување но падот на авионот на полскиот претседател во кој загина претседателот и поранешниот претседател (братот) на Полска малце се поклопува со оваа предвидување.Меѓу останатите предвидувања за иднината се:
2008 - Обиди за атентат на четворица претседатели. Конфликт во Индонезија кој ќе биде причина за почетокот на Третата Светска Војна.