БУГАРИЈА по којзнае кој пат го забрани ОМО илинден Пирин

Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
Каков морал какна возвишеност, каква сила на духа.На деца се ежиш.Па и ти мора да си от античките :helou:
Топорчо, кога на познати во петричко кажувам шо пишат и мислат македонците на форумите они ми викат "Абе остаи ги тие, не са у ред. Диваци!". Ова мислат тука за вакви како Македонцки и АтоМ, дека маика му го е исрала за 2 црвени:vozbud:

R

RAYTHEON23

Гостин
Топорчо, кога на познати во петричко кажувам шо пишат и мислат македонците на форумите они ми викат "Абе остаи ги тие, не са у ред. Диваци!". Ова мислат тука за вакви како Македонцки и АтоМ, дека маика му го е исрала за 2 црвени:vozbud:

така ни викаат бугарките кога ги плескаме у кревет:vozbud:

Член од
2 септември 2008
Мислења
997
Поени од реакции
22
Ти ми кажи ама рка на срце плескал ли си изобшто жена в живота си.На ПП ми кажи знам дека на форума ште излажеш оти те е срам :)

Член од
19 февруари 2009
Мислења
250
Поени од реакции
19
imat i zeni na forumov, da se priberevte malu site?

bugarite defokusirat zs taka im odgovarat. ne go igrajte oroto nivno :smir:

Член од
22 јуни 2008
Мислења
30
Поени од реакции
2
Логично да забранат таjа смешна партиjа. При тие изверги само со тежка рака треба да се деjства. Не ни е нужно етничко напрежение како во соседните држави на Балканот.:nenene:

Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
Плескаш си левата панча.:drk:. Сега вие гледате, други плескат.:helou:

Логично да забранат таjа смешна партиjа. При тие изверги само со тежка рака треба да се деjства. Не ни е нужно етничко напрежение како во соседните држави на Балканот.:nenene:
Па прав си. Само ние минавме бес воина. Живеем си кротко и нихните желби да чепкат нема да минат:toe:

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Плескаш си левата панча.:drk:. Сега вие гледате, други плескат.:helou:

Па прав си. Само ние минавме бес воина. Живеем си кротко и нихните желби да чепкат нема да минат:toe:
Abe Bisere te maci tebe nesto te citam celo vreme...
Kako muvata na kapata da si ja imas , taka mi deluvas...

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.488
Поени од реакции
1.863
Па прав си. Само ние минавме бес воина. Живеем си кротко и нихните желби да чепкат нема да минат:toe:[/quote]

Каза фалшливиот Блгар со македонски ник:tapp:

Член од
20 декември 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
75
БУГАРИЈА по којзнае кој пат го забрани ОМО илинден Пирин

Судот, не Бугарија. Кој сака може да најде начин да го излаже.

Ете еден криминал Кујовиќ сака да му се одложи делото зошто немал преведувач од црногорски на бугарски.

Изгледа во Бугарија нема ни еден кој да има документ дека зборува црногорски.

Кујович иска преводач от черногорски
„Тој објасни, че макар и близки черногорскијат и ср'бскијат се различават.“

E

emission

Гостин
Каза фалшливиот Блгар со македонски ник:tapp:
Плус е од Петричко. Од таму потекнуваат Аспарух и компанија. Нели сте го знаеле тоа? Тоа е главната причина да се серат во гаќи кога ќе се спомене Македонец или ОМО Илинден заради тоа што Петрич е родното место на Аспарух, а Благоевград на Кубрат и Петричани се горди поради тоа.

Soreno

Big Brother
Член од
14 јануари 2009
Мислења
530
Поени од реакции
19
Плус е од Петричко. Од таму потекнуваат Аспарух и компанија. Нели сте го знаеле тоа? Тоа е главната причина да се серат во гаќи кога ќе се спомене Македонец или ОМО Илинден заради тоа што Петрич е родното место на Аспарух, а Благоевград на Кубрат и Петричани се горди поради тоа.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Nekoi hora sovsem izprostea.
Koga nema sto da kajete barem ne pishete da praite Offtopic

M

MKEUpatriot

Гостин
Мора ли темиве да забегуват од лични квалификации навреди омаловажувања цинизам?.Треба бранење на ставови аргументирано и издржано.Вака се губи смислата на дебативе и на крај нема заклучок.

Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
Петричани во пиринско и струмичани во МК са наи свестните луге. Струмичани немат ништо општо со тиа од централна и западна МКД.
А петричани са гадни, жестоки но справедливи. Со добрите 10 пати добри, со лошите 100 пати лоши.

Нели знаетте за "Не плачи момче, дедо коле, леко коле, ич нема да те боле!"

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Nekoi hora sovsem izprostea.
Koga nema sto da kajete barem ne pishete da praite Offtopic

Na Makedonski (a ako ne se lazam beshe i na srbski) Zborot HORDA oznachuva tolpa na voini koji sardisuvaat nechija zemja, ili poednostavno recheno osvojuvaat nechija zemja. Kaj nas terminot nachesto se koristi vo negativna smisla kako "HORDA NA ZLOTO".
I kako shto iskustvoto kazuva, Balgamite nekogash dochule neshto a ne razbrale pa aj ke se vikame Nie Hora bidejki neli site taka ne narekuvaat !!

E aj kazi mi sega od kade nerazbranive Balgami si go oznachuvaat Narodot kako Horda, ako toa ne ostanalo povrzano so nivnite Hordi koji dojdoa od azija i okupiraa zemja na ovie prostori??? i taka!!

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Петричани во пиринско и струмичани во МК са наи свестните луге. Струмичани немат ништо општо со тиа од централна и западна МКД.
А петричани са гадни, жестоки но справедливи. Со добрите 10 пати добри, со лошите 100 пати лоши.

Нели знаетте за "Не плачи момче, дедо коле, леко коле, ич нема да те боле!"
хаха овој почнува прво со обиди за локално асимилирање па после изгледа ќе прејде на целосно. :) Од кај знаеш бре, нит си Струмичанец ниту Македонец, а да ти кажам знаеме и ние да бидеме лицемери... како што си кажуваш уствари со лицемерите 10 пати полицемерно :).

Kajgana Shop

На врв Bottom