БУГАРИЈА по којзнае кој пат го забрани ОМО илинден Пирин

Член од
2 септември 2008
Мислења
997
Поени од реакции
22
Горд сум што сум Македонец а да ја имам таа среќа да шивеам во Бугарија ќе видите вие како се остваруваат права...
Ни продавате овде некои приказнои за демократија а првиот демократски чекор ќе ви биде признавање на ОМО Илинден а плус тоа признавањето е бесплатно!

Па не беше нужно да се возбудуваш толкова и да ми реплицираш по два пати.Вакви селски лозунги на циганскио пазар во Струмица може .Во Бугариа нема да минат:smir:

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
634
Па не беше нужно да се возбудуваш толкова и да ми реплицираш по два пати.Вакви селски лозунги на циганскио пазар во Струмица може .Во Бугариа нема да минат:smir:

МИНАТ МИНАТ ..како не ..во пиринско...ти кажав за во петричко

Член од
2 септември 2008
Мислења
997
Поени од реакции
22
МИНАТ МИНАТ ..како не ..во пиринско...ти кажав за во петричко

Ти си ми кажал.И си мислиш че некој зима насериозно клоуни ко тебе с по 4 дедовци во секое востание.На кој целио смислен живот е преминал в героична, патриотска војна по форумите :toe: Ма немој :helou:

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
634
Ти си ми кажал.И си мислиш че некој зима насериозно клоуни ко тебе с по 4 дедовци во секое востание.На кој целио смислен живот е преминал в героична, патриотска војна по форумите :toe: Ма немој :helou:
што да правиш кога дедовците мои и на сите други тука имале муда, за разлика од твоето црно семе кое го натртарило(кованица од натрти и татар) газот за подобар живот...
:helou:

Член од
2 септември 2008
Мислења
997
Поени од реакции
22
што да правиш кога дедовците мои и на сите други тука имале муда, за разлика од твоето црно семе кое го натртарило(кованица од натрти и татар) газот за подобар живот...
:helou:
Па си контрадикторен друже со повеке дедовци отколко е биологички возможно:)
Па нели при вас е рајот.Ако сакав ја подобор живот ке се пишех македонец а не татарин :toe:

R

RAYTHEON23

Гостин
кај нас има само неколку цигански пазари....а кај вас сите се такви:toe:

E

emission

Гостин
Па нели при вас е рајот.Ако сакав ја подобор живот ке се пишех македонец а не татарин :toe:
Што ќе ни е Турано-татар да се пишува Македонец. Нејќеме ние мелези и продадени души. Седи тамо Турците да ви се гаврат со малите деца како тоа што ти е на аватарот.

Член од
2 септември 2008
Мислења
997
Поени од реакции
22
Што ќе ни е Турано-татар да се пишува Македонец. Нејќеме ние мелези и продадени души. Седи тамо Турците да ви се гаврат со малите деца како тоа што ти е на аватарот.

Каков морал какна возвишеност, каква сила на духа.На деца се ежиш.Па и ти мора да си от античките :helou:

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
634
не ми ги пратиш постовите а неоти биологијата и хронолигајата...но тоа е твој проблем...моето(читај нашите) потекло корени и битки се кристално крваво јасни.

ги потенцирам само во разговор со бугар ил грк..колку да му го разбистрам умот.

тоа што ти не свакаш е тоа што не сум јас туку секој втор ако не бил, помагал учествувал или јатачел сега порано или секогаш во некој период, а кај нас периодите беа такви до вчера..полни маки борби и надежи кој вие потатарените никако не може да ги укопчате на што и укажува твоето присуство тука...

некој има комплекс на помала вредност..па кисне по туги форуми, со туги никови и туги прикаски..:vozbud:

Член од
2 септември 2008
Мислења
997
Поени од реакции
22
не ми ги пратиш постовите а неоти биологијата и хронолигајата...но тоа е твој проблем...моето(читај нашите) потекло корени и битки се кристално крваво јасни.

ги потенцирам само во разговор со бугар ил грк..колку да му го разбистрам умот.

тоа што ти не свакаш е тоа што не сум јас туку секој втор ако не бил, помагал учествувал или јатачел сега порано или секогаш во некој период, а кај нас периодите беа такви до вчера..полни маки борби и надежи кој вие потатарените никако не може да ги укопчате на што и укажува твоето присуство тука...

некој има комплекс на помала вредност..па кисне по туги форуми, со туги никови и туги прикаски..:vozbud:
Непозна лажен војводо со измислени дедовци:helou:Никот си е лично мој, бих казал даже фамилен, приказките исто а форумот е мислам на сите:smir:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Јас не се возбудувам,еве ти еден линк и уживај во циганскиот пазар!
Уживај сега и во вашата циганштина:

Член од
2 септември 2008
Мислења
997
Поени од реакции
22
Семејството Илиевски од Гевгелија треба да плати глоба од педесет евра за импровизирана спална од картони на која ги поминувало ноќите додека траеја земјотресите во Гевгелиско.

Давор Илиевски

http://vbox7.com/play:fa3ebf3c

Ти уживај во вашата :)

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Семејството Илиевски од Гевгелија треба да плати глоба од педесет евра за импровизирана спална од картони на која ги поминувало ноќите додека траеја земјотресите во Гевгелиско.

Давор Илиевски

http://vbox7.com/play:fa3ebf3c

Ти уживај во вашата :)
Не ми личи баш на Македонски Ѓуптин! :baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom