- Член од
- 22 април 2005
- Мислења
- 1.338
- Поени од реакции
- 505
Ako dadat 4.000 ili nad, subvencija ke ostanam so niv ako ne zivi zdravi, kaj drug!
One mi dadoa SGS2...pa sea vidi tiШто сакаше ти позлатен да ти дадат.
1225 miskam bese brojot, svrtiMи стигна говорна порака,како може да ја преслушам?
ај објасни поубаво ако не ти е тешко ја за вакво нешто немам слушнато !За обновување на договор ти следуваат пари за нов телефон, или пак можеш да ги префрлиш во сметките што ти следат, јас за 600 ден претплата имав 4000 ден. субвенција.
Јас вчера го продолжив договорот...ни субвенции ни ништо - проверено!ај објасни поубаво ако не ти е тешко ја за вакво нешто немам слушнато !
Јас вчера го продолжив договорот...ни субвенции ни ништо - проверено!
Не ти одговара пола месечна претплатаЈас кога прашав за субвенции, ми рекоја дека имало време, договорот ми истекува октомври, ама сепак да си планирам колку би бил попустот ако воопшто има. и многу ме нервира дека за продолжување на договоорт во истата претплата и со истата промоција, пола месечна, 1 месец пред истек на договор можело да се продолжи, а 3 ако сакам да се префрлам на новите фри тарифи. глупост до глупост! зато во октомври си бегам на оне
Зедов LG Optimus L3 со доплата од 2000 денари, на М тарифата (бесплатен е само ако земиш и плус тарифа од 390 денари за мобилен интернет). Претходно бев на тарифа L со пола претплата (плаќав 590 денари месечно). Значи исти курац испадна ко да сум нов претплатник и склучувам договор, немаше никакви попусти или бенефиции. Ама тоа е тоа, јебига...Зеде нов телефон ?
Исто и мене,пред 1 саат бев да видам да го земам овој лџ оптимус л3 и да го продолжам договорот бидејки ми истекува во сабота ама овој ми вика 500 ден претплатата и плус 390 за 1 гб нет и може да го земам за 0 ден...ако сакам без нет 2000 ден да доплатам аооо луди се овие бе и сега се мислам дали и да го продолжам договорот со нив плус шо закаснам за некој ден ми фактурираат плус 300 ден....апаши се овие Вип...ке одам кај Оне 24месеца постпејд...Зедов LG Optimus L3 со доплата од 2000 денари, на М тарифата (бесплатен е само ако земиш и плус тарифа од 390 денари за мобилен интернет). Претходно бев на тарифа L со пола претплата (плаќав 590 денари месечно). Значи исти курац испадна ко да сум нов претплатник и склучувам договор, немаше никакви попусти или бенефиции. Ама тоа е тоа, јебига...
Јас кога прашав за субвенции, ми рекоја дека имало време, договорот ми истекува октомври, ама сепак да си планирам колку би бил попустот ако воопшто има. и многу ме нервира дека за продолжување на договоорт во истата претплата и со истата промоција, пола месечна, 1 месец пред истек на договор можело да се продолжи, а 3 ако сакам да се префрлам на новите фри тарифи. глупост до глупост! зато во октомври си бегам на оне