- Член од
- 15 август 2009
- Мислења
- 2.023
- Поени од реакции
- 4.874
Ако ти е достапноста мн битна, не ризикувај. Иди у One, ем се поефтини ем имаат подобра мрежа.
Da da poeftini, koga ke ti izmislat razgovori pa koga ke ti dojde smetka ke se fatis za glavaАко ти е достапноста мн битна, не ризикувај. Иди у One, ем се поефтини ем имаат подобра мрежа.
Tebe ne, mene da, sekoj so svoeto iskustvo, mene kopilinjata od ONE koga se menuvaa vo one mi izmislile tarifi na koi jas voopsto ne sum se pretplatil, dojdoa napumpani ceni do besvest, mi vikaa 6 meseci da pisuvam prigovori a ne mi vrakjaa na tie prigovori -nemoj barem ONE da mi go kazuvas,najlopovska firma sto postoi!Kако бе на мене никад не ми измислиле ни вип ни One, ни Т-mobile?
Ако тебе не, не значи дека и на никој друг не му измислиле.Kако бе на мене никад не ми измислиле ни вип ни One, ни Т-mobile?
Исти случај и кај мене дома, ти верувам.Tebe ne, mene da, sekoj so svoeto iskustvo, mene kopilinjata od ONE koga se menuvaa vo one mi izmislile tarifi na koi jas voopsto ne sum se pretplatil, dojdoa napumpani ceni do besvest, mi vikaa 6 meseci da pisuvam prigovori a ne mi vrakjaa na tie prigovori -nemoj barem ONE da mi go kazuvas,najlopovska firma sto postoi!
Да, даваат субвенција за продолжување на договорот и плус едно припејд бројче гратис.Na vip ima nekoj iskustvo dali davaat subvencii, popust na telefoni ili bilo kakvi bonusi koga ke ti zavrsuva dogovorort na 2 godini za da go prodolzis?
Kаква е таа субвенција?Да, даваат субвенција за продолжување на договорот и плус едно припејд бројче гратис.
За обновување на договор ти следуваат пари за нов телефон, или пак можеш да ги префрлиш во сметките што ти следат, јас за 600 ден претплата имав 4000 ден. субвенција.Kаква е таа субвенција?
Треба да прашаш. ама мислам дека е исто колку и целата претплата, ако си на 295, мислам 4000 ден.А оние кои имаат пола претплата односно, 600 ден. а плаќаат 300 ден претплата, колку им следува субвенција.
Што сакаше ти позлатен да ти дадат.jas bev so niv 3 godini i nesto sitno.. i ne mi ponudija nisto osven eden od tie ckurtnite vodafone telefoni.. i gi otkaciv