А1 Македонија (VIP)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Имам вип број само неколку месеци немав ставено кредит, дали ми се деактивират бројот или не?! И дали уште имат опција неделни бесплатни минути и смс?
Друже 1 година ти важи бројот одкако ќе ставиш последно кредит, можеш да видиш до кога ти е со *101# ти пишува таму.
А за второто прашање, има бесплатни минути, само смс пораки нема веќе, таа промоција помина, сега е само 79ден - 500 бесплатни минути кон Вип.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Друже 1 година ти важи бројот одкако ќе ставиш последно кредит, можеш да видиш до кога ти е со *101# ти пишува таму.
А за второто прашање, има бесплатни минути, само смс пораки нема веќе, таа промоција помина, сега е само 79ден - 500 бесплатни минути кон Вип.
Фала! А активирањето на минутите е исто ?

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
И виповци станале апаши. Нели вип топ тарифата трае 1 месец од последното надополнување. Последен пат надополнив пред 2 недели, а преги ми стигна порака дека ми истекува утре, па да сум ставел кредит. :tapp:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Па затоа беа тие проблеми вчера, се тестира и подобрува мрежата, во некои делови на Скопје има 3G мрежа, сигурно до лето би требало да средат.

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Ај кажете како да блокирам број шо досаѓа :tapp:

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Во последно време ич не сум задоволен,а врв беше во вторникот(10-04-2012)кога експериментираа со мрежата па заради нив добив блокатор(не испратена порака за зонско паркирање).Едниот број(договор)ми истекува во мај и се враќам во t-mobile.Другиот број(договор)ми истекува во декември и ако до тогаш не преземат ништо и тој број ќе го преселам во t-mobile.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Mи стигна говорна порака,како може да ја преслушам?

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.378
Успешно заврши тестирањето на 3Г услугите
Секогаш нудејќи им повеќе на своите корисници Вип врши модернизација и надградба на својата мрежа. Во рамки на овие активности техничкиот тест на мрежата и 3Г услугите беше успешно завршен. Вип ја започна формалната законска постапка пред релевантните тела во Република Македонија за добивање на одобрение за комерцијална употреба.

http://www.vip.mk/cm/media/index.php?id=257

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Znaci mi opnale ceni na mobilni telefoni(ne zboram samo za vip nego i za one a da ne zborime za t-mobile) kako da ziveam vo bogata zemja...koj ima da dava 30.000 plus bre za telefon, isti ceni kako na zapad so edna "mala" razlika NA ZAPAD IMAAT STANDARD!!! a ne mi davaat na rati da kupam telefon ovde , mizerni biznis politiki, tolku sum nakurchen sto ke zemam pripejd ke stavam maksimum 300 denari mesecno, em ke zastedam pari, ova veke ne ide vaka.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Постпаид корисник сум на ВИП и последниве неколку месеци воопшто не сум задоволна од услугата нивна...Ми стигаат многу високи сметки...Еден ден ако закасниш со плаќање во наредната сметка ти доаѓа дупло...И плаќав што плаќав, веќе не можам...А фактури како луди ми стигаат...Договорот ми е дури до декември 2012 (n) ...Не знам дали да земам да им платам пенали и да го раскинам договорот или па ништо да не им плаќам...Плус секој читав ден стигаат пораки за некои наградни игри, го отупеа више...Инбоксот на 2-3 ми е полн со пораки...Не знам шо да правам со овие најискрено...:unsure:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Дали има некој на форумов што работи во вип?

Ако има, сакам да го прашам нешто. Планирам да го префрлам мојот пост-пејд број на вип, наскоро ќе ми заврши договорот со т-мобиле. Правам петоцифрени сметки и достапноста ми е многу битна. Значи прашањето ми е дали мрежата ќе се среди и кога точно?

Може да ми одговори и во приватна порака.

Kajgana Shop

На врв Bottom