А1 Македонија (VIP)

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.379
Зошто на ВИП не можам да уклучам да ми стигнуваат пораки од ФБ на мобилен??? Кога бев на Т-мобиле се беше ок, сега кога се префрлив, испраќам порака со текст F (како што пишува во упатството на FB) на 32665 и не ми стигнува повратен код. После испратени 3 пораки ми стигнува порака испратете FB на истиот број... испратив и тоа и пак ништо. Некој со истиот проблем?
Ако ти е префрлен од Т мобиле бројот имаше цака една.Јави им се на 1234 таму ќе ти кажат

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ајде ВИП корисници... до сега сум на T-mobile и имам намера да се префрлам на ВИП.

Кој тарифен модел да го земам? Не пуштам SMS, зборам прилично многу, кон сите мрежи. Не гледам кој кај е, и затоа ми идат четвороцифрени сметки. Тоа мора да се намали, барем до 1000-че месечно.

Како се тарифира интернетот? Во Т-мобиле има неколку тарифи кои што имаат итнернет сообраќај. Кај Вип тоа не го гледам (барем на сајтот).

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Ајде ВИП корисници... до сега сум на T-mobile и имам намера да се префрлам на ВИП.

Кој тарифен модел да го земам? Не пуштам SMS, зборам прилично многу, кон сите мрежи. Не гледам кој кај е, и затоа ми идат четвороцифрени сметки. Тоа мора да се намали, барем до 1000-че месечно.

Како се тарифира интернетот? Во Т-мобиле има неколку тарифи кои што имаат итнернет сообраќај. Кај Вип тоа не го гледам (барем на сајтот).
Види ако има уште опцијата со пола претплата, земи си ја таја што е од 1200 на 600. Мислам дка L беше. Имаш да зборуваш 1000 минути во ВИП и 1200 денари кон сите мрежи. Искрено јас сум ПРЕЗАДОВОЛЕН, со оглед што порано ми идеа по 2-3 илјади сметки, сега се отепувам од зборување и ми дојде последната сметка 800. Додуша предност ми е што речиси 90% од луѓево кај што звонам најчесто имаат од ВИП бројчина...

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
интересни реклами имаат Вип

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303

Вип Смарт 590 и шибај... А за интернет пакет - еве

Член од
10 јануари 2011
Мислења
238
Поени од реакции
306
Кога ќе те исклучат заради неплатена сметка, може ли да се користи само интернетот? не сум на ВИП затоа прашувам :)

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Дали имате некое инфо, дали за брзо време ќе направат пак од таа акцијата што беше се пола претплата???

Член од
21 декември 2005
Мислења
661
Поени од реакции
7
едно што ме кочи.... бев денес да се префрлам и гледам немаат никаква опција два броја да бидат на иста сметка/претплата

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Vip лапнаа корче крена ку..е, последно време немаат потреба од вистински добри понуди па се курчат, тоа е развојниот пат на секоја компанија дури не се наметнат на пазарот работат добро потоа познатата шема.
п.с. Тарифи за муабет имаа топ ова последниве им се за никаде. Промовираат андроид телефони а интернет пакетите им се за никаде плаќаш многу а добиваш ништо.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.489
Поени од реакции
10.241
Да ве прашам нешто.Ја сум на вип смарт 590(постпејд) и дали во тој пакет освен тие глупостите 1000 мин бесплатним,сурфањето на интернет е бесплатно ?

Член од
15 декември 2010
Мислења
13
Поени од реакции
0
Да ве прашам нешто.Ја сум на вип смарт 590(постпејд) и дали во тој пакет освен тие глупостите 1000 мин бесплатним,сурфањето на интернет е бесплатно ?
НЕ !!! сурфањето ти се наплаќа 17,7 ден / 1MB. цела претплата ти е за разговори 1000 мин во вип мрежата и 100 мин кон другите мрежи

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.489
Поени од реакции
10.241
НЕ !!! сурфањето ти се наплаќа 17,7 ден / 1MB. цела претплата ти е за разговори 1000 мин во вип мрежата и 100 мин кон другите мрежи
aхам.Благодариме за веста.

Член од
17 јануари 2011
Мислења
615
Поени од реакции
410
Пред некое време си купив LG Optimus GT540, си даунладирав некој апликации,седев на wifi и кога ми стига сметка-7000денари од кои 5000 за GPRS. Се јавувам во ВИП ми велат имаш оклучено опција на телефонот со која додека си на wifi трошиш и мобилен интернет. Ја исклучувам таа опција,следниот месец сметка 4000. Гледам во извештајот стотици страници со ГПРС услуга по 0.14 денари или нешто така. Решение?

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.379
Пред некое време си купив LG Optimus GT540, си даунладирав некој апликации,седев на wifi и кога ми стига сметка-7000денари од кои 5000 за GPRS. Се јавувам во ВИП ми велат имаш оклучено опција на телефонот со која додека си на wifi трошиш и мобилен интернет. Ја исклучувам таа опција,следниот месец сметка 4000. Гледам во извештајот стотици страници со ГПРС услуга по 0.14 денари или нешто така. Решение?
Ако мислиш дека те оштетиле можеш да поднесеш приговор во Агенција за електронски комуникации
Линк

Член од
17 јануари 2011
Мислења
615
Поени од реакции
410
Ако мислиш дека те оштетиле можеш да поднесеш приговор во Агенција за електронски комуникации
Линк
Да знаеш и ке поднесам,и да е моја грешка требало да ме известат.

Kajgana Shop

На врв Bottom