А1 Македонија (VIP)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Ај да прашам. Знам, значи СИГУРЕН СУМ, дека постој опција да ти се јави некој од интернет од ВИП број, на ВИП број. И е бесплатно. Значи, имам другар во Америка, и ми звони телефонов, го гледам бројо од брат му(што е Прилеп) кревам и го слушам другар ми, од америка ми звони, преку некое програмче имало, и му е беспари и прајме 2 сати муабет.
Муабетов ми е, ај ако знај некој нека објасни како оди ова, оти че ми треба :)
Не знам дали арно објаснив, напијан сум простетеми :)

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.466
Поени од реакции
18.472
Ај да прашам. Знам, значи СИГУРЕН СУМ, дека постој опција да ти се јави некој од интернет од ВИП број, на ВИП број. И е бесплатно. Значи, имам другар во Америка, и ми звони телефонов, го гледам бројо од брат му(што е Прилеп) кревам и го слушам другар ми, од америка ми звони, преку некое програмче имало, и му е беспари и прајме 2 сати муабет.
Муабетов ми е, ај ако знај некој нека објасни како оди ова, оти че ми треба :)
Не знам дали арно објаснив, напијан сум простетеми :)
Vip има софтвер нешто како skype со кој што можиш да звониш така од број на број.
http://www.vip.mk/cm/offer/services/communications/communicat/index.php

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
Фала, мислев дека е тоа, ама цените нешто ме збунија, меѓутоа се јавив, прашав, и цените се исто како одавде да звонам.
ако нешто не ти е јасно, пиши. Битно е да си на постпејд и да имаш претплата од 590 па нагоре.

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Otkako sum na vip eve veke godina i pol em si zedov blekberi dodusa plakam internet usluga ama onaa pretplatata nikogas ne sum ja nadminal, znaci se utepuvam od zborenje a nad 300 denari pretplata ne sum platil.Za razlika od kriminalcine od ONE koi me derea kako sto ke stignea od VIP sum prezadovolen i nikogas nema da bidam niti na one niti na t-mobile

lidu6

искусен форумџија
Член од
8 јуни 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
дечки а од ко ќе си клајш минути на вип за неделна опција на 140100 како да си провериш уште колку ти преостануваат минути.. односно да си јго провериш статусот на минутите? ;)

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Вака е работата
Ако станиш пост-пејд претплатник на Вип со понуда што е 590 денари и притоа си купиш Блекбери телефон, треба да плаќаш плус некоја сум за блекберито што е со интернет или пак сам си бирам дали ке плаќам или не т.е. ако ја сакам понудата океј ако не ке си останам само на 590-те денари?!?

Некој искуство?

Данкешен:icon_mrgr:

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Ако земеш блекбери мораш 24месеци да плаќаш +690 денари блекбери услуга без тоа неможе и недаваат блекбери. :icon_mrgr:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Ако земеш блекбери мораш 24месеци да плаќаш +690 денари блекбери услуга без тоа неможе и недаваат блекбери. :icon_mrgr:
Фуј
Да си гризат ушите.....
Ама не пишува нигде на сајтон....или јас не можам да најдам:cautious:

С

Спенсер

Гостин
Ovi користи интернет, стави си Garmin, подобра е ко апликација и + имаш избор да се поврзеш само преку ГПС, да не користи интернет (ама со интернет + ГПС побрзо те лоцира).
И ја имам ОВИ,не ми треба интернет. :) Исклучи ја опцијата дали да се поврзе на нет и фурај си без проблем. Барем кај мене е така

Нокиа ц5-03, ови памс користам. ме мрзи гармин да ставам/

Член од
18 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
153
Зашто ми се прекинува разговорот кога ке стигнам до 30.00 мин ?
Политика на фер користење...ова се случува кога имаш активирано бесплатни минути. Ако те прекинат пак сврти на бројот и уште 30 мин, за да не зајдеш на телефонот не за друго :D

Член од
15 август 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво на сите
Ако може мислење во врска со Blackberry storm 2 i Vip мрежата, телефонот не е купен во Мк, откако го зедов го пробав на t-mobile и функционираше одлично, но откако му ставив картичка од Vip ми се јавија проблеми при воспоставување на повик, не можам ниту да вртам ниту да ме добијат. Vip бројчето ми е на претплата, пакетот од 300 ден. Слушнав за пакетите за BlackBerry но во Vip ми имаа кажано дека повиците треба да функционираат и без тој пакет. Дали постои некое решение да можам да го користам телефонот со Vip картичка без BlackBerry пакет?

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Здраво на сите
Ако може мислење во врска со Blackberry storm 2 i Vip мрежата, телефонот не е купен во Мк, откако го зедов го пробав на t-mobile и функционираше одлично, но откако му ставив картичка од Vip ми се јавија проблеми при воспоставување на повик, не можам ниту да вртам ниту да ме добијат. Vip бројчето ми е на претплата, пакетот од 300 ден. Слушнав за пакетите за BlackBerry но во Vip ми имаа кажано дека повиците треба да функционираат и без тој пакет. Дали постои некое решение да можам да го користам телефонот со Vip картичка без BlackBerry пакет?
Да, можеш да си го користиш телефонот без блекбери услугата, ама ќе немаш интернет. А за повиците би требало да работи, и татко ми си зема блекбери од странство, го декодираше и си работи најнормално. Прашај по сервисиве најубаво :)

hnv

Член од
14 ноември 2010
Мислења
91
Поени од реакции
14
Здраво, како можам да поминам најевтино со ВИП припејд од Франција (Париз) и Италија (Верона, Венеција)? :icon_mrgr::icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom