Ај сеа признајте си...

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Пред да се роди брат ми, пошто им бев најмала у фамилија, мазена и пазена :pos:
никој ме нема ни чепнато... на татко ми омилена, со мајка ми не зборев и ќотек не сум добила. Кој се роди брат ми после играв плански и за сите бељи што ги имам направено го набедував брат ми, пошто нормално ја бев жртвата демек, така што ни тогаш ќотек немам јадено, а сега веќе сум голема и така се спасив некако :)))
Мене дома само брат ми ме има тепано, и уште за до душа се тепам со него...ама тоа не се рачуна :)))

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
13
Сум имал некаде кај 5 години и таму сите деца си игравме големи мали

И доаѓа едно така и ми се дига нешо јас кој бе ти главата му ја сокапав

Дома баба ми право го внесоа(по шо живеам таму блиску до местото на настанот)

Го смирија поврзаа И сеа сме многу добри другари со тоа дете за среќа не јадев ќотек од моите зш бев дома само со баба ми мама и тато за свиис

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Родителите никогаш ме немаат удрено за:pipi:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
оу јеааа овој настан што ќе го опишам мислам како да беше вчера :vozbud:
бев некаде четврто одделение (10ина години), лето беше и деца како деца собрани заедно игравме разни игри... и се случи да една девојка нешто ми попречи и јас и реков к***а :kesa: ( па поголема беше од мене шо да правам ) и девојчето си отиде дома плачејќи... После некој саат дома доаѓа татко и, и фино лепо и објасни на мајка ми што се случило и оваа кога се развика ( куќата ечеше :pos: )
- АЛЕКСАНДААААААААААР ДОАЃАЈ ВАМУ!!! ( оу јеа, беше нервозна и тоа како... )
кога отидов, ми заврте еден шамар мислам за 360 ми се заврте :pos:, тој што беше родителот што се жалеше зборуваше на мајка ми
- не го ударај, дете е...
и ја таков ни 5 ни 6, море педерче па ако сум дете шо к** идеш тука ( :pos: )... и си отидов у соба и си легнав :nesum:
има и други случки, ај за во друга прилика :)

Член од
21 октомври 2008
Мислења
178
Поени од реакции
3
kako mal ako napravev nekoja belja prvo edna slakanica ke dobiev od majkami posle toa ke me pregrnese:wink:

Th3 Reap3r

Soul On Fire
Член од
24 август 2007
Мислења
378
Поени од реакции
7
Хаха и јас како мал бев шамарен кога имав едно 6 години ама добар шамар изедов од татко ми 2 пати се завртев само не се секавам зашо беше:pos2::pos2:

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
Бегав од часоој ка малав мрзев да идем на хармоника час.Обожавав само да идем на солфеж за пеење.И таке некое време не идев и тој се јавил кај татко ми и му кажал дека не идем подолго време.И ка дојдов дома крква чутек шо никад нема да го забарем.:pos2::pos2: Од тогаш ги засакав часојте!

D

DeviL_32`

Гостин
Си признавам дека како мал и ден денеска сум праел бели околу град и училиште...
Најлошата наставничка успеав да ја збрлавам и цела училница ече по нејзиниот час, ни директор не ни помага! Ако не бев јас, може и ден денеска ќе не третираше како она да е шефица, али не! We're the bosses (една од причините за тајтлот :pos2:)

Еднаш на еден мој школски кој многу ме нервираше му маанав еден камен и му влезе у окото и ајт позз :helou: (Стварно сум невозможен :pipi:)

Темпо хес ричд критикал левел, Темпо хес ричд критикал левел...Баунс

Признавам дека едно дете во маало кое беше ногу досадно и кога му викав прекини прекини он за инат...За тоа следеа неколку поучни боксови :helou:

шо друго да признаам даа :)

Член од
14 октомври 2008
Мислења
25
Поени од реакции
0
Имав некои 15 години и како и сите други и јас сакав до доцна да бидам излезена во град.Иако мојата дозвола беше до 23 часот јас сепак мислев дека татко ми заспал и доцнев 2 часа а и не ми беше првпат.Нормално кога се вратив татко ми беше буден и што да ви кажам....среќа брат ми беше дома и беше буден па ме спаси инаку незнам колку ке добиев.

D

DeviL_32`

Гостин
Имав некои 15 години и како и сите други и јас сакав до доцна да бидам излезена во град.Иако мојата дозвола беше до 23 часот јас сепак мислев дека татко ми заспал и доцнев 2 часа а и не ми беше првпат.Нормално кога се вратив татко ми беше буден и што да ви кажам....среќа брат ми беше дома и беше буден па ме спаси инаку незнам колку ке добиев.
ахахаха :zver:/ка ... ако не беше батето којзнае шо ќе се десело :tv:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Многу малку ме тепале како мала,не се ни сеќавам баш.Некој шамар сум добила,ништо пострашно

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Хммм...Немало нешто посебно, али една дешавка со сестра ми никако нема да ја забораам...На сестра ми често и навираа некои ретардирани идеи...Еднаш и текна да резвива нови правци во уметноста...За таа цел, требаше да се фрлаат помаранџи на ѕидовите...Иии...Се што произлезе од тоа наше развивање на новите правци у уметноста, беше една добра батина од страна на мајка ми...:)

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Неколку дена трчавме по болници со мајками пошо имав температура. Апчиња,инекции, инфузии и сл глупости не гњавеа 5-6 дена. Само што ми помина се враќам од школо, ама времето беше ептен топло па јас фино си го зедов цревото во двор и дирекно во врат, се окапав убоо па ко ме виде мама ме перна еднаш по газе и дирекно дома. Утредента пак... температура 40, инекции, маки...:tapp:

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
си признавам еве. На 7 години кога играв в маала и заиграна заиграна на 50 метри од дома, мама и тато ме барале, викале не знаеле каде сум. Уште малце полиција ке викнеа:vozbud:кога ме најдоа си добив шамар од тато така поенергичен.:pos2:сега сум помирна:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom