Ај сеа признајте си...

sweet girl***

I wish that...
Член од
4 октомври 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
koga bev 4 to oddelenie izlegov nadvor i so edna drugarka bevme kaj edno malecko devojce doma i si igravme zaedno a jas izgubiv oset za vreme..mojte nekolku casa me barale nasekade i po nekolku casa baranje me najdoa vo kukjata na devojceto so koe si igravme..koga dojdov doma pocnaa site da mi vikaat zatoa sto bea mn isplaseni poradi toa sto togas bezbednosnata sostojba ne bese dobra..i togas majka mi mi plesna takva slakanica sti mislam deka nikogas nema da ja zaboravam...
 

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
bev mnogu malecok i majka mi me fati kako si igram so priklucokot od pravosmukalkata i stekerot (jas nemav blaga veza so e struja) i butav prsti kaj so ne im e mesto :D. i koga pocna da se dere, koa ja fati nekoja panika...nekolku pati me digna od zemjata so kloci hahaha
 
Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Чотек ко мал јадеф секој фтор ден (данеречам секојден) и тоа наизменично еден ден од мајками еден од таткоми.Памтам 2 здрави чотеци шо ги јадеф.Еднио го јадеф на ручек на маса,а другио фкола комбинирано со дегажман на кревет.

Првио не беше ништо спектакуларно ама го памтам ради то шо беше на ручек на маса и мораф и да плачам и да липам и да јадам во исто време

Вторио беше на свадба кај чичкоми.Излеговме со брат ми надвор од салата (Мис Стон) и појдовме пред Комерцијална Банка кај шо беше фонтаната со мермерна мечка/фока на средина.Ко се шлупнафме двајцата со брат ми во вода и влеговме всала.Ко не виде таткоми косата му се крена.Башка од то брат ми на пачајците за декорација имаше и по некој жолт лист изпозалепен.Не фати двајцата ко партали не изнесе од салата и не фрли фкола.Прво следеше некој шамар,бокс,тупаница и после не однесе кај бабами..........леле ко ме фатиииииииии....а бе госпо ме фати.Со се живо и диво маваше по мене.Ем му ја ебафме свадбата ем не изналупа здраво скроооос.Ден денеска си го памтам тој чотек и после толкуа ногу годиње.Мислам дека беше чотекоф далешната '92 ра:smir:

Иначе ич не ми е криво шо сум јадел чотек.Така се учи дете од мало,со новиве методи на васпитање се гледа до кај фтаса младинава,еден ден на родителите на гла че му се посера
 

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Јадев ќотек до кај 6то одд, а до кај 8мо по некој шамар чат-пат. Се навикнав тогаш, не бе болеше многу. :kesa: Ама од тогаш нема ме удрено ниеднаш (тато, од мама немам јадено ќотек).
 

WondeR`

Дипломат
Член од
2 февруари 2008
Мислења
156
Поени од реакции
5
Никогаш не ме тепал никој, ме имаат само како мал удрено шамар или по газот.
Али еднаш повеќе шамари добив од татко ми.
Имав мало базенче како мал и летото ми го полнеа со вода и јас си играв во него. Еден ден татко ми почна да ми вика да излезам од него оти почна да се стремнува, јас не сакав и почнавме да се караме. Тој почна да црка мене ме фати нервоза и рипнав во базенот и тој беше како покисла мачка, целиот мокар со вода од тоа што јас рипнав намерно. Ме гледаше тој така целиот мокар и јас почнав да бегам, ме фати тој изедов неколку шамари и така.
После му бев лут и не му зборев неколку дена.
Тоа беше многу оддамна, кога бев околу 5 години.
 

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Јадев ќотек до кај 6то одд, а до кај 8мо по некој шамар чат-пат. Се навикнав тогаш, не бе болеше многу. :kesa: Ама од тогаш нема ме удрено ниеднаш (тато, од мама немам јадено ќотек).
Аман бе човек у 8мо одд тато не е ни помислил на такво нешто :pos:, ќотек кога бев мал 8-11 години така почесто ми пискаа и јадев ќотек не во вистинска смисла на зборот ама колку да ми даде до знаење дека тоа не е во ред во најголемите случаеви му бегав на татко ми низ дневната и се заклучував во мојата детска соба додека не му помине нервозата после му се извинував и се беше ок:).Значи ептен ретко сум јадел ќотек ако можам тоа да го наречам ќотек:)...
 

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
Кога бев 2 или 3 одд и ме фатија оти гледам :drk::tv: многу јак шамар изедов :icon_lol:
 

Surrender*

Soffro un po' ma almeno vivo
Член од
11 ноември 2008
Мислења
241
Поени од реакции
8
Па и немам ни јадено некој голем ќотек,освен кога бев помала,по некое шамарче...и тоа е..
 

^ Ghost Rider ^

Biker Boy
Член од
27 октомври 2008
Мислења
372
Поени од реакции
8
коа бев 6 оделение се сеќавам имав кецови и кога виде тато се :vozbud:
и после кога си дојде дома кога зема цревото ме отепа од ќотек по газ :tapp:
иначе само за школото ме тепале како што се сеќавам. :zver:
 

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Ја имам бутнато нов Самсунг телевизор и таткоми ме бутна од ќотек!Тогаш имав едно 11-12 години и кога ме грабна изгубив осет за место и време!Летав у вис на клоци!Тоа ќе го памтам секогаш:pos2::pos2::pos2:
 

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Присетувајки се денес на некои работи што сум ги правел како дете не сум бил тепан скоро ич.
Еве пример колкав бељаџија сум бил ко помал.
Кај баба ми и дедо ми у село,собрани цела фамилија од на мајка ми страна(3 сестри+2 брата со фамилиите).Имам еден братучед,3 години постар од мене кој на времето многу ме нервираше и го тепав цело време.Го збркав нешто у собава кај што седеа големиве,стана татко ми,за уво и надвор у ходник.Искача братучед ми и ми се смее,демек ме карале.Стоеше покрај прозор.Грабање првата работа што ми дојде на рака,метла со голема дршка,замавнување по него,овој се трга и сол праење прозор у ходник.Искачаат сите,ме гледа татко ми,два шамари и мр'ш надвор.Ја бесен,пукам у себе.Надвор иста приказна,ме заебава братучед ми пак,ама сега застанат до фиатот 1300 на тетин ми.Зимање камен еден поголем,фрлање накај него,овој се трга и сол сувозачкото стакло на фиатот.
Пак сите надвор,ме гледаат мене и што да ми прават.Пак воспитни и мислам дека се преселија сите у двор а ја им бев у центар на внимание.
Ова се се деси у рок од некои 5-10 минути а имав некои 4-5 години тогаш.
 

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
јас како помал со брат ми се тепавме нонстоп и го јадевме котекот кога беше татко ми дома.
 

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Не сум тепан којзнае колку, уствари не сум тепан скоро ич. Се сеќавам еднаш кога бев 5-6 години, не се сеќавам пак за што беше, ама татко ми ми заледи 2-3 шамари, и тоа асални шамари =)
 
Член од
27 февруари 2007
Мислења
195
Поени од реакции
3
Kога ќе размислам,имам јадено ќотек само еднаш,иту по грешка.Мирна бев,али понекогаш кога ќе згрешев,следваше долг по малце досаден муабет за то зошто сум направила така,требало вака,онака,совети бла бла.Само толку.

Аммм...Си легнавме сите да спиеме,и јас и сестра ми дека сме во иста

соба,почнавме нешто да се зезаме и да се смејме.И она почна толку

силно да се смеј шо ги разбуди мојте.Дојде мајка,ни даде опомена и си

замина.И пак си се смеевме,и она почна пак,ама уште

погласно,неможеше да застани од смеа.Дојде мајка ми пак,и дека по

обичај јас спијам горе она долу,се имавме сменато,незнам зошто.И

влегва мајка ми и ние се покривме со ќебињата и она си мислела

сестра ми е,ко ми влезе...ме начука убо...Кога и кажавме другиот

ден,хахаха добро смеење падна.:kesa:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom