Ај сеа признајте си...

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Се сеќавам еднаш :
Бев мал имав 5-6 години и испотен играме фудбал на улица и таткоми доага и ме вика да си одам дома а пред 2-3 дена бев болен и не смеев да трчам и по скали со клоци ме оденесе горе а потоа дома незнам не се секавам што се случило:icon_lol:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Kako mala i ne se sekavam bas, toa bese prv i posleden pat ke sum padnela od prozor od 5ti sprat ,i majka mi me videla i se ispotresla i od stres me fatila za repceto sto si go nosev napred kako fontana i me iskuba:vozbud::kesa: i toa ona mi go kazuva ova jas ne se sekavam :pipi:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
хахаха кој нема јадено ќутек бре не за џабе рекле ќутекот е од господ даден... ко мал бев бељаџија најголем у маало и бајаги јадев ќутек.. коа шамар коа два.. али еден ќутек нема НИКАД да го заборавам...
се собравме маалски бељаџии и нормално ја на чело со нив...и шо ке праиме како ке праиме ке палиме огин на серава... ОМГ земање дуропал мислам дека беше полеваљњ коа пламна цело незнаете.. а и онака тревата беше сува.. коа се разгоре.. гаси гаси не се гаси пола испобегаа пола гледаа само ме фати паника!!! пожар ке напраиме у пичку матер.. и тогаш еден комшија случајно поминуваше не виде.. изгаси палтото и го изгаси некако огинот едвај.. да не беше он мислам пожар ке имаше дефинитивно.. а куќи има на 10тина метри!!! па коа ме кажа дома... леле леле... татко ми вадење каиш!!! ме мава прв пат ја од инат не викам.. втор пат веќе неможев и вриснав на цел глас.. трет пат се препородив!!!! незнаев кај да бегам.. тие три удари никад нема да ги заборавам али фала богу да не беше тој ќутек којзнае у кој затвор ке бев до сеа... :kesa:

Член од
2 јануари 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
Додека бев мала до кај 5-6 год добивав по некоја рака на задник од мајка ми бидејќи бев доста темпераментна во домашна средина...брат ми е помал 3 год од мене и кога мајка ми ќе сакаше да го заспие неможеше од мене зошто јас не спиев на ден(и до денес сум така),така јас добивав ќотек и сакав неќев солзите ми идеше сон.:tapp:

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Епа кога бев помал нз 6-7 години се изгубив во мојот град и моите родители ме бараа насекаде и кога ме најдоа изедов 2 жешки шамари од мајка ми прашувајќи ме:Каде беше?? Јас и велам:Појма немам!! И ги изедов шамарите....

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
незнам за мојот прв пат, затоа што после секој лош збор го добивав по муцка

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Имав околку 4 или 5 години и сама си го барав ќотекот!
Мајка ми праеше муабет по телефон, а ја ко маче и се мотав цело време и и ја прекинував линијата (го притискав тоа копчето што е за слушалката)...и два-три пати така и коа ми скокна...:pos2:тогаш и се лутев ,ама набрзо станав свесна дека сама си заслужив.
Во животов значи имам јадено ќотек 3 пати..првиот пат беше ова од погоре, вториот пат во прво и третиот пат во второ или трето одделение не памтам убаво.
Вториот и третиот пат не го заслужив ќотекот и до ден денешен им префрлам и им ја вадам душата...

D

dh00|

Гостин
ко мала не сум јадела..ама зато сеа...и крв ми течело али јбг то е :)

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
на ова секогаш ке се сеќавам:pos2:

имав 4 години и беше летен период...мајка ми сакаше да ме избања...ама само што ме соблече и јас излегов од дома гол и почнав да и бегам...отидов кај комшиите и го украдов точакот на нивното дете (иначе беше мал и на три тркала така да можев да возам) мајка ми одма примети и почна да ме брка па веднаш ме фати...и јадов 3-4 шамарчиња...

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Како малечка се качив на лабавото и отворив да земам чаша и ја сакав таа највисоко што е и пробував да ја земам .. скокнав и ги потфатив останатите чаши и ги искршив. Ми мавнаа неколку шамарчина затоа што можеле врз мене да паднат и да се исечам. :pos2::toe:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
абе се изнасмеав :pos2: иначе јас сум добивал по некој шамар претежно од мајка ми оти нон стоп се тепав со брат ми-постар 3 години....упм не беа реални-и од него ќотек и плус и од нив, секогаш поќе јадев од него ама тоа е....сега ми е криво шо не сум праел поголеми бељи:vozbud::vozbud:

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Хммм ... па вака тато го редеше стубот за кошот шо го чекавме толку време ама беше на ептен несаглам скала чоеков едвај се држеше, а јас мала и то време излезе онаја песнана "ајде сега бум, бум ... еееее ... животот е најубав пред се" и дур го глеав кај шо го местит почнав да си пејам па тато сватил малку погрешно и добив една преку светила, и после извини СИНЕ :pos2:
:smir:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Еден лењир 30 сантимски или стапче на собрани прсти и фразата "Го видов господа по куси гаќи" почнува да добива смисла.

T

TaMчЕ

Гостин
Лелееее имам попиено само еден шамар во живот ама вреден беше :nesum:
Бев ваљда 2 одделение..и мајка ми имаше скршена нога нешто а у ..јас цртав со дрвени боички по дома и крш околу мене се! :pipi:
Доаѓа татко ми и вика ајде собери ги...Проаѓа саат време јас уште не собирам..татко ми пак повторува исто, јас пак водам инат...и само станувам до него ...
лелее кога ми го опали шамароооттттттт :vozbud:
Ги собрав за две секунди и прашав дали има уште :nesum: :pos:
Тоа е единствениот шамар што сум си го добила и заслужила во живот :pipi:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Пред едно 2 години.
Бев излезен,си доаѓам дома,и гледам татко ми и се дере на сестра ми нешто и таман сака да ја удри,му давам еден затилник,шут во клечките,падна.После стана и си замина во спалната да си легне.
На друг настан не ми текнува.
:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom