Малку сум тепан,ама еднаш бев истепан и тоа од мама без причина,мислам деца како деца си играме,а јас многу добро ги манипулирав девојчињата,бевме 8 негде накај 9 години лето,нагости,слава беше Св.Петар и имаше неколку машки кои ги игнориравме а после тоа со девојчињата игравме доктор и пациент-погодете си ги менувавме улогите,еднаш јас бев доктор а друг пат ***** беше она докторка и тогаш...тогаш се случи за прв пат да лизнам путе како сладолед и т кој го лизнав а потоа бакнав само еднаш за да наредниот пат добијам ерекција на прегледот,другото девојче не беше наш врсник туку година помалку,она беше медицинска сестра,а ние во детската соба со сокче,лажичка,дири и топломер ни дадоа и по цели три часа играње,занимација па одење на тераса моите решија да тргнат накај дома и така се случи тоа што со нетрпение го чекав-ОБЈАСНЕНИЕ и на пат кон дома почнав да прашувам тато зошто ***** нема куре туку има путе,и почмав весело и возбудено(тоа за мене беше откритие) почнав на глас да го изговарам името на девојчето додавајќи Имаа путе *** Имаа путее и тогаш мајка ми кога ми опаши една и ми рече од како знаеш а јхас замолчив се вцрвенив,не ми беше јасно што направив грешно,па почна тато да и вели на мама не е педагошки тепање бла бла,објасни му а наместо тоа добив уште еден посилен шамар од мама и ме праша како знаам дека *** има путее...нормално и кажав дека игравме доктори ама не кажав што направивме,па ми објаснија дома под услов да не се дерам низ град и ми купија авион играчка за да бидам мирен,и ОК ми објаснија ама пуста љубопитност тогаш често кога ќе се собереа постарите слушав муабет за швалереи и швалерки па си игравме(беа на мое маало во работилница бевме) маж и жена а помалото моме беше швалерката,тогаш ја бакнав и нејзиното путе а врсничката со која одевме заедно на заавиште али кај друг воспитувач го префати и рече иии колкав е а ја кутриот немав ПОИМ за маструбација за ништо со други зборови бев сексуално незрел како и децојчињата па тоа што го направивме и ден денес чат пат се смешкаме на таа тема али деца бевме,не разбиравме,само немате претстава каква ма каква интензивна возбудливост имаше,на моменти и пелтечев малку а таа вечер неможев да спијам...лееле што открив зад гаќичките на ***-ЧУДО,нешто необјасниво и соленко малку,пу искреноста ми е единствена маана пише во алманахот кој го гледав вчера после цели 8 може и 9 години......морам да признаам дека се двоумам дали ова да го споделам или да избришам се иако беме дечурлаана по 8 години.
Ма нека стои на крај краеви така и беше,деца беве,не разбиравме а сигурно и не сме единствени.
Сепак ќе напоменам дека и покрај тие два шамари ние уште 2 месеца си игравме а покрај доктори и швалери измисливме и Циркус.
да го бакнам и знаете што,за мене беше мистерија они што имаат после гаќите,туу уште ми текнува на соленкастиот вкус а потоа кога ја сменивме илогата и **** мене ме прегледуваше за прв пат добив ерекција она го баци го употреби терминот да го цунам да се излечи а реално не бев свесен што ми се случува бев возбуден што им досаѓав на моите да одиме а татко ми се запи,па така си ја продолживме играта,меревме и температура,стававме инекции али тогаш само еднаш памтам добро со левата рака го тргнав малото срамно усниче испадна нов све