Ај сеа признајте си...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Бев едно 8-9 години...и со еден другар(најверен) седевме кај мене во двор и ни се пријаде....И шо да јадеме влеговме кај мене внатре и отворивме фрижидер..и имаше една салата и ја земавме и излеговме надвор и ја изедовме..ама уште ни се јадеше...Земавме еден чаршаф и го постеливме кај мене во двор на тревата.Извадивме скоро се што имаше во фрижидерот салама,мајонез,паштети,кашкавали...И кога се најадовме(бербат беше чаршафот после) седнавме да се одмориме од ждерењето...И кога слушаме од таму звукот на колата на татко ми.Со другар ми брзо зимање чаршафот и кај мене дома,редење во фрижидер јадењата:vozbud:..Кога влезе татко ми кога виде тоа трошки испопаѓани доле,мајонез умачкан таму му се стемни пред очи:pos2::pos2::pos2:..Другар ми избега одма си отиде,ама јас после го ебав ежот ме истепа до сто и една и назад:pos2:...Тој ќотек цел живот ќе го памтам:pos2:

Qwerty!

Knowledge is power:O
Член од
28 јуни 2008
Мислења
803
Поени од реакции
11
не сум јадел многу време ќотек,како мал сум јадел ама не се сеќавам на ништо.

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Прв пат не се сеќавам затоа што сум бил многу мал.Затоа се сеќавам дека ептен убаво го изедов што се вика со сласт затоа што со штрафцигер брцнав во шпоретот и напраив спој што едно 2-3 метра ме фрли наназад.Тогаш дојде татко ми и ме згрбави од мавање,па после тоа и мајка ми:)Иначе бев 2 одделение мислам.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Не се сеќавам да сум јадела ќотек...а казнувале се ме...

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Затоа што додека имало фудбал јас пред телевизор сум шетала како манекенка и татко ми се нервирал. Тоа беше за прв пат. :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

K

Kicky

Гостин
Мајка ми никогаш ме нема удрено, душа човек, ниту пак ми се има развикано.

Единствениот шамар го имам добиено од татко ми. На 7 години беше.
Имавме гости дома, тетка ми и братучетка ми која имаше 5 години а јас имав една убава црна кукла со розева количка, тазе купена.
Кога братучетка ми ја виде сакаше да си игра со неа. Е јас не и дозволив, она почна да цмиздри, ама јас не попуштав. И татко ми ми велеше да и ја дадам јас не попуштав. Го извлеков подебелиот крај. Ко ми ја плесна еден шамар ја паднав врз каучот. Цела ноќ увото ме болеше, а братучетка ми нормално си играше со куклата. Ќе пукнев од мака.

Инаку и со брат ми се имам тепано и со сестра ми, ама онака, ништо сериозно, се каравме за глупости и ќе летнеше по некое шамарче и кубење за коса. Сега веќе не. Сега сме ГОЛЕМИ!

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Аууууу од мајка ми сум тепан безброј пати додека бев помал, ама и јас си бев бељиџија се некои глупости правев. Од неа имав страв како од ѓавол, а од татко ми сум удрен само еден шамар во животот ама сум се помочал целиот...:pos2::pos2::pos2:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.988
Поени од реакции
74.071
Па вакааааа. Ќе кажам за првите ќутеци што ги памтам што сум ги изел од мајка ми, татко ми, дедо ми и баба ми.
Прв ќутек ваљда сум изел од мајка ми. Бев многу мал и бевме на гости кај пријатели. И излегов со нивните деца да си играм и си фрлавме песеок на глава. Т.е. си истуравме со чашки:nesvest: Кога ме виде мајка ми изедов тежок ќотек.
Од татко ми сум јадел ќутек само два пати. Првиот пат. Се возевме со братучед ми со точаци како лудаци. И ни излета едно дете на улица, братучед ми за да не удри во него сврти на страна и падна на глава. И мене ме накривија дека јас сум го терал да вози брзо. и јас така наљутен му удрив клоца на татко ми:tapp: И после кога ме фати..... беше весело:pos2: Најтежок ќутек сум изел од дедо ми. Имав некаде околу 6 години. И му стигна пензија. И како што му стигна ја стави во новчаник. Јас го земав новчаникот и право во шоља и пуштив вода :tapp:
И така изнервиран дека му отиде цела пензија ме бркаше низ цела населба. Ама киднав :) Кога се вратив дома да спијам, ме фати и ме тепаше со кајш по газот. Цела недела газот ми беше со линии:kesa::kesa:
И првиот ќутек од баба ми го испив исто кога имав 5-6 години. Со една другарка, истуривме брашно низ цела соба. Кога виде баба ми не бркаше низ цело Пржино, али не можеше да не фати. И тоа не бркаше со сукало :) Стигнавме до една продавница и ми вика Марче дојди баба ќе ти купи чоколадо. И јас како тотален имебцил и поверував и влегов:tapp::tapp: И така си јадев и удари од сукало. Што по глава што по газот :):)
И тооооо....

C

Celsius

Гостин
хмм одамна беше... ги терав другарите да скокаат од гаража... демек нешто војници се додека едниот не ја скрши ракатѕа и ногата ...
после следеше ручекот дома ммммилина :jaj:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
па... имав некои си 5 години, и цело време си смислував глупави рими, со новосоздадени зборчиња. Еден ден, на гости дојде еден колега на татко ми, и ја како најголем запек ги терав да кажат ‘струја‘ И овие сите кажуваат у хор, и ја се избацувам ‘сите да јадете муда‘ А врска немав што значи муда, него си го сматрав како мое создадено зборче. И си отиде ‘навредениот‘ гостин, и татица ми опали 2 шамарчиња, уфф уште ми жежи образчето, и од тогаш не ми текна да си измислувам зборчиња :kesa:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
На мене пред 1 недела ми ја скршија кичмата и сега не ме пуштат на школо :(

Д

ДаркхарТ

Гостин
Интересна тема :pos2:
Прв пат го изедов ќотекот од татко ми летото 2002 мислам беше на "Аларм" во Љубаништа...Бев глупо девојче на кое не му се допаѓаше музиката таму и "чудните" типци со суканици и четки (немав никогаш видено такви нешто пред тоа)...Втората вечер страшно го накурчив татко ми, не ми текнува за што точно беше,почнав да му бегам околу камповите.Цело време трчаше по мене и викаше да застанам.Во еден момент се спрепна од една мала дупка и падна :vozbud:...
Можеби немаше да се налути толку многу,но od тревата ги направи зелени новите светли фармерки.
И тука иде моментот кога го лапнав ќотекот.Тоа беше прв и последен пат да ме натепа ама ќе му го памтам доживотно.:pos2:

Madness

12.12.2009
Член од
6 септември 2008
Мислења
344
Поени од реакции
28
Мајка ми ме има шлапано порано зошто бев мирно дете.

M

mercenary

Гостин
Порано се јавував на рандом телефонски броеви и се праев паметен и таму нешто ги лажев луѓето како се добитници на пари од незнам кој квиз и да си ги подигаат парите тој и тој ден во толку и толку саат ама тогаш намерата ми беше да дупам луѓе а ја мал и глуп и кога дојде сметката од телефонот мене ме дупеа.

S

StereoLove

Гостин
Никогаш не сум била удрена фала богу.Ни тепана со прачки и камшици како што прават некои.Сум била мирна и затоа не правев некои бељи за да го добијам котекот.Ако се скарам некогаш со родителите се повлекувам во својата соба оти познавајки го својот карактер како сум избувлива изгледа дека ке сум јадела често котек:)

Kajgana Shop

На врв Bottom