Ај сеа признајте си...

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Па да ме тепале многу не баш освен еднаш добро кога ме грабна мама не знам зашо беше...дешавки доста ги има :)...инаку порано знам не се мирисавме многу со едни деца од другата улица и фативме со камчиња да фрламе и пополека после почнавме со се поголеми па стана на крај многу брутално јас со една другарка бев а од спротивната двајца машки и јас земање едно од бетон одкорнато парче :pos2: и на помалото (то ак имаше 5 години максимум) јако в тиква ко го зедов, ама дирекс в чело то крвишта цело лице ко му потекоја реки да течат ко рикна то колку шо го држеше гласот , мене една паника ко ме фати си реков готово таткому на карање ке идат кај да се кријам и се заклучивме во вц со другарками...кога го гледам после кутрото Рамбо џуниор целата глава во завои му беше... срека татко ми подоцна дозна па не поминав многу страшно..,. :)

Z

Zoza

Гостин
imam samo ednas onaka dobar kotek jadeno od majka mi koga imav 12 godini...ne me pustese da idam so drugarka mi i nejnite na "Suvalak" oni imaat vikendica tamu,jas i rekov deka ke idam kaj vujna a otidov kaj drugarka mi i rekov demek me pustile i nie zaminavme,koga majka mi se javila vecerta da prasa sto pravime vujna i rekla deka ne sum tamu,ni pa sum bila vo poslednite 2 nedeli pocnala zabuna duri do policija prijavuvanje,i koga se vrativ doma vo nedela vecer nakaj 21h si dobiv svoeto :kesa::kesa::kesa:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Никогаш ми немаат ниту рака кренато :toe:
Расправии да, многу лоши... ама физички никогаш.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Прв пат на мене крена мама рака(мислам дека го имам пишано негде низ темава) кога и искршив цел сервис НЕНАМЕРНО.
Сите наредни шо сум ги јадела шамари, два пати со сукало и уште незнам колку фрлање со влечки по мене биле заради то шо секогаш предизвикував тепачки со брат ми.. и нормално како помала секогаш јас крива.
А,тато ме има само еднаш удрено зошо многу го испровоцирав и бев уверена дека сум посвоена и му викав дека тој не ми е вистински татко :pos: Ова беше некаде прво или второ одделение.
Сеа престанаја да ме маваат, само викаат понекогаш.
А од брат ми,ако бројам колку пати годишно ме има истепано ќе испадни четирицифрена бројка.

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Аууууу одамна ме немаат заплескано. Се сеќавам тато коа ме изнаплеска, две недели неможев на газов да си седнам и тоа зошто мама трчала по мене со тањирот да сум јадела. И зошто јас? Па она трчаше по мене, ја бегав, шо има мене да ме тепа :)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.811
Поени од реакции
22.862
Бев забавиште и едно дете јадеше ла*на нешто и нормално му здрвив еден шамар и после директорот на ушилиштето ме повика а таму беа тато и родителите на тоа дете..И нормално му поверуваа на него дека за ништо сум го удрил и дома кога си дојдовме татко ми ме шлапна една спортки и тоа..

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
ќотек не сум јадел никад ама последно пред пола година имав жестока расправија дома затоа што се вратив ќор пијан дома ама ќор 200%:helou:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
СУм бил тепан и тоа доста. Ама сеа "пораснав" и веќе не ме тепаат.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Па се дешавало да изедам по некој шамар, ама стварно 85% од нив ми беа заслужени. Најмногу оти збеснував по дома и правев и тоа шо требаше и тоа шо не требаше, па тато знаеше да ми врзи по некоја, ама многу шамари имам и изедено оти стално се тепав со братучед ми, а негоо како помал фала богу секогаш му веруваа па на крај јас ќе го оберев бостанот. Ама веќе немаат рака кренато над мене едно 6-7 години, ако не се повеќе, сега само си крекаат по дома, ама од едното влегува од другото излегува:toe:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
iam jadeno samarcinja kao pomala...a posleden pat izedov samar.....Se vrativ od angliski i ajj da ne ja isplasam majka mi ja cepnav nesto i zenava se izvadi od pamet i koa mi slapna eden samar...aiiii..nema da go zaboravam.:D ali stv. ja uplasiv.. :pred::pos2::pos2:

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Еднаш у живот само ми се деси мајка ми да ми мавне шамар преку уста,и тоа беше ептен одамна на мои 7,8 години,затоа што и се инатев за нешто страшно,што беше бог знае,ама ваљда си заслужив:toe:јес да на неа и ден денес и е криво зашо напраила така,и дека и го памтам..

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Кој памти кога и од кој прв пат,ко магаре јадев ќотек :back:,230% заслужено.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Епа бев 10 години и си дојдов дома во 6 сабајле.

Happy End.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
уф ко мала сум јадела мн мн мн ќотек али после станав татино галениче и сега се по газот ми одат...

сега брат ми ме тапаааааааа:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom