Дјуд... Лефанq е премногу лејм, тој црнецот и другиот до него, уште по лејм... warm up от беше сраааааање, заспав таму... плус прв почна DJ Bobi -_- пријателот 3 чисти нема... варм ап им е секад срањеЦелото шоу беше феноменално! На почеток Лефанq ..супер клубски загреа атмосфера..за да после него настапат дечките Sunnery James и Ryan Marciano, растурија! ..За Армин и да не праиме муабет. Чоек од свецка класа ..вечер која ќе се памети
nezman za lanferot ne bev prisuten , ama icebergot mi se dopadna ..... no sepak e vecer za pamtenjeДјуд... Лефанq е премногу лејм, тој црнецот и другиот до него, уште по лејм... warm up от беше сраааааање, заспав таму... плус прв почна DJ Bobi -_- пријателот 3 чисти нема... варм ап им е секад срање
Појако беше на плажа бее таман летноДобро беше, ама ако ги пуштеше армин пример Mirage, I don't own you, Yutopia, Fell so good ќе беше уште подобро.
Момент на вечерта ми беа Invasion, Moscow и The Fusion
И нека не проаѓа долго време за пак да дојде, ама сеа нека дојде у Скопје да не се влечкаме пак до Охрид
Ех криво ми е сега иако сум му бил три пати на настап меѓу кој и првиот пат кога дојде во Македонија во 2006-та кога не беше полн Колосеум бидејќи сеуште не беше толку познат. Ептен хипстерски од моја страна. Него имаше ли сељаци што викаа ууу, ууууу и носеа наочари за сонце или оние со ролетни како и тетовирани сељендри и дрољичиња кои на журка идат со 12ка штикла?
Од сите ди џеи на кои сум бил, а многу се, он и Ван Дајк се најголемите експерти во сферата и најмногу го прават филмот. Алал да му се и парите, иако се осеќа дека со многу љубов, енергија и почит кон публиката си ја тера работата. Ја пушти ли Communication?
Ја пушти ли Communication?