Армин Ван Бурен доаѓа на Green Beach Festival 3 - 2.8.2012

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега на странана на организаторине на ФБ имаја истаено иструкции за утре, и имаја напишано да се идет на време, пошо јас планирам кон 00:00 да одам ме интересират дали ги затвараат вратите и не пуштаат пример после 10 ? :icon_mrgr:

nekoj prasa okolu programata za utre..

Програмата на Green Beach Festival ќе започне во 20:00 часот токму со музиката на резидент диџеите. Sunnery James & Ryan Marciano ќе настапат во 22:45 часот, а два часа подоцна во 00:45 и ѕвездата на вечерта диџеј маестрото Armin Van Buuren.
Тој ќе се претстави пред публиката на Green Beach Festival со двочасовен сет, по што забавата на плажата Парк во Охрид традиционално ќе ја продолжиме до следното утро со диџеј Nikifor.

Сега на странана на организаторине на ФБ имаја истаено иструкции за утре, и имаја напишано да се идет на време, пошо јас планирам кон 00:00 да одам ме интересират дали ги затвараат вратите и не пуштаат пример после 10 ? :icon_mrgr:
значи нема гајле кога ќе одиш,то е напраено чисто онака да нема турканици и чекање на врата.На првиот Green Beach јас стигнав точно за Van Dyk (12 часот),и имаше премногу гужва. Едноставно не сакаат да им се повтори тоа.
--- надополнето: 1 август 2012 во 19:05 ---
еве ја програмата. https://www.facebook.com/notes/password-production/green-beach-festival-инструкции/479709882041418

значи нема гајле кога ќе одиш,то е напраено чисто онака да нема турканици и чекање на врата.На првиот Green Beach јас стигнав точно за Van Dyk (12 часот),и имаше премногу гужва. Едноставно не сакаат да им се повтори тоа.
--- надополнето: 1 август 2012 во 19:05 ---
еве ја програмата. https://www.facebook.com/notes/password-production/green-beach-festival-инструкции/479709882041418

Зато порано ќе си дојш

Ај дечки се глеаме тамо утре .... ак не се виме ќе запалиме светло

Епа се надевам времето ќе биде на наша страна :)) па, се глеаме на грин бич :)

Еве ја, In and out of love ја слушам од тераса. Можам да замислам какво дрецкање е. :)

Скоро 3 сати Армин беше на сцена, солидно и те како :)

ПОзззз до кумановските пичиља што беа присутни во грин бич .... :drk:

мнооогу пари... многу... ко шо реков на шанк ќе сум... и тоа во випот, глеав се од околу, цела сцена, многу пиќина, фацки и моментот коа некоја Катарина Ивановска ти остава бакшиш... (ја уствари немав појма која е тој до мене ми кажа)
Музиката беше супер (за музиката на армин прам муабет) , Warm-Up срање ко секоја година -_-

Целото шоу беше феноменално! На почеток Лефанq ..супер клубски загреа атмосфера..за да после него настапат дечките Sunnery James и Ryan Marciano, растурија! :cuc: ..За Армин и да не праиме муабет. Чоек од свецка класа :) ..вечер која ќе се памети (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom