Анкета: Локални избори 2021 (кандидати, активности и кампањи)

II фаза: За кого ќе гласате на локални избори 2021?

• СДСМ

Гласови: 17 7,2%
  • ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 65 27,4%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 108 45,6%
  • ДУИ

Гласови: 6 2,5%
  • АЛИЈАНСА НА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 2 0,8%
  • БЕСА

Гласови: 2 0,8%
  • ДПА

Гласови: 1 0,4%
  • Друга партија (ќе пишам за која)

Гласови: 13 5,5%
  • Независен кандидат (ќе пишам за кого)

Гласови: 23 9,7%

• Вкупно гласачи
    237
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.382
Поени од реакции
38.796
Од 91ва до сега испумпаа 30 милијарди од државата. На година по милијарда у просек. Тој факт треба да ви биде доволен зошто треба да гласате за Левица.

Ме боли кур мене дали некој советник на Левица ќе се продаде за некој ситен тендер, би ги гласал и во гз да ме ебат.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.895
Поени од реакции
10.930
Plac i lelek na Vasko eftov :D
Ние тука на форумов му дадовме поголем публицитет и рејтинг, него ли он што има реално во цела држава!
Не го жали, учен е тој со нафталин да биде спакуван. Ќе прави некоја година емисии за југословенски вселенски програми, изгубени богатства на нацистите со рекла-казала "разузнавачи" како гости.
Па на копче ќе го уклучат кога ќе дојде време!

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.382
Поени од реакции
38.796
Често ти се појавува ваква желба? :confused:

Ставре како Битола, ќе те остават ли на државно цице како трет ред партиски војник или ќе се спасуваат сами?

Те боли и тебе кур, ти од женски тенис живееш. :cool:

Член од
14 август 2018
Мислења
4.895
Поени од реакции
10.930
Кога сме веќе кај пропаднати квази новинари и АНАЛитичари, некој да искоментира за баграта пардон кампусот на Миленко и Бобан Нонковиќ?!
Гледам предвидувањата им се 10 од 10 промашени, тамам за утешно извлекување на телевизор!

Член од
19 октомври 2021
Мислења
5
Поени од реакции
12
Ставре како Битола, ќе те остават ли на државно цице како трет ред партиски војник или ќе се спасуваат сами?

Не знам кому се обраќаш.
Што се однесува до мене, не сум член на никаква партија, а и подолго време не сум излегол на гласање.

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.284
Поени од реакции
22.980
Анкетиве ептен им ги кренаа очекувањата на СДС и им го направи соочувањето со реалноста толку пошокантно.

Член од
19 октомври 2021
Мислења
5
Поени од реакции
12
Анкетиве ептен им ги кренаа очекувањата на СДС и им го направи соочувањето со реалноста толку пошокантно.

Ова не се никакви релевантни анкети. Зарем не видовте до сега дека секоја партија си вади своја „анкета“ пред избори според која тие се во предност?

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.316
Поени од реакции
8.807

Рејтинг на Ѓорѓи и Никола Спасови не ни имаше цел да формира реални очекувања, туку позитивни резултати како рекламен материјал во кампањата на СДСМ...

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.322
Поени од реакции
4.605
Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.284
Поени од реакции
22.980
Ова не се никакви релевантни анкети. Зарем не видовте до сега дека секоја партија си вади своја „анкета“ пред избори според која тие се во предност?
Мислам дека Рејтинг ја фалеа како најточна агенција токму овде во оваа тема.

Борат

Сагдиев
Член од
22 јули 2019
Мислења
1.225
Поени од реакции
661
Ако се продаде советник од Левица за било што, јавно ќе биде дискредитиран и неговата кариера како советник е завршена.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.027

Пушти му ти некоја донација од горе па пак нека си живее он од женски тенис :icon_mrgr:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.382
Поени од реакции
38.796
Почнаа и активистите да си ги тепат. :pos: :pos:

Ајде после вториот круг и од Битола да читаме вакви вести. :vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom