- Член од
- 5 мај 2008
- Мислења
- 38
- Поени од реакции
- 1
abe deca ne si igrajte....... analen sex nikako..... samo pederite i sakaat analen sex
од твоја гледна точкаabe znaete kako e picka e za raganje a gazot e za ebenje
Знаете кога е најако? Кога ќе сватите дека нема потреба од лубрикант. Кога партнерката толку ужива што и се влажни газето при самата помисла.. Нормално, и ќе ја допалите со тоа што ќе и го долижете аналниот отвор... Онака влажно...
Темава е само за основен анален оргазам, иначе кај мене и адвансд лекции може... САМО ПАРТНЕРИ КОИ ИМ ТРЕБААТ ТАКВИ, други не замарајте..
Ништо ... ако и така не ти се влажни газето, неможе да си се наречеш "курва" во кревет ... помало задоволство му пружаш на партнерот, мачејќи го со времето поминато да те подмачка.Ахахахха
Да, да... Така се влажни газето)))
Се влажни, ама за жал од пот.Чек чек, нели беше технички невозможно газето само од себе да се влажни?:pos2:
Hahaha, dobro objasnuvanje, ama gledas covekot ne planira da go trtat :pos2::pos2:Sfinter ti e maloto kruzno muskulce nareceno po naski "supak". Ima dve mali kruzni muskulcinja : ednoto ti e samiot izlez na anusot (supakot - seuste "po naski") a drugoto ti e granicata na anusot, nekade na 10 cm vnatre. A be koga nekoj go smisluval coekot go smislil bas kako sto treba : 2 granici ("dolna" i "gorna") dve glavi ("gorna" i "dolna" - vo temava samo so dolnava mislime ))))))))) i rastojanie pomegju niv - pravo proporcionalno na nivnata velicina. E sega - ako mislis da probas pazi na vtoriot sfinter. Tojmozi da se "pomesti" do 18 cm a i povekje (so vezbi, t.e. so "praktika")ali nemoj naglo oti ako ti "svirne" (t.e. ako ti go puknat") kje ne mozat dati go priberat dupeto i kje kakas kako nenormalen - hirurski zafat e edinstven spas a toa cudo mnogu kosta :twisted:
Потпишувам!Вака сеа, ќе ја легнеш на грб, ќе и ја лижеш онака својски страствено долго време, да сврши неколку пати. Гравитацијата работи, после тоа аналниот отвор и е утоп од вагиналните сокови.
Р.Ѕ. Пошт за Дивајн, 1:0 за тебе