Анален секс, анален оргазам, Analingus

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
ne mi glumi ludilo bre :lol: se znajt so vlegvit kaj zenata ....a se znajt so izlegvit :lol: :lol: :lol: bi probala anal samo pod uslov i jas da mu zakacam neso na partnerot 8)

Бре, знаев дека на темава најмногу џева ќе дигне Рејџ.
За што гласаше ако не е тајна?

Башка, ако сакаш да знаеш, сон на секое машко, а и женско богами (не велам дека би пробале) е експериментирање во сексот. Ако не пробаш нема да знаеш, не мора реципроцитет секогаш. Нели.

Инаку, аналниот секс ако правилно изведен носи задоволства за обајцата партнери. И оној што го прима, а и на давачот.
башка, кога ташша, доле драшка, свири пиче од убајни, стенка женска од ебајни!
Јеботе лош обид за рима.

acid напиша:
Macedalien напиша:
A be gospod Vazelina izmislil, lubrifikanti :) :) :)

Dobro e - super e. Samo mora da se vnimava na sfinterite !!!

:mrgreen:

Што се тоа сфинтери уствари? :x

Sfinter ti e maloto kruzno muskulce nareceno po naski "supak". Ima dve mali kruzni muskulcinja : ednoto ti e samiot izlez na anusot (supakot - seuste "po naski") a drugoto ti e granicata na anusot, nekade na 10 cm vnatre. A be koga nekoj go smisluval coekot go smislil bas kako sto treba : 2 granici ("dolna" i "gorna") dve glavi ("gorna" i "dolna" - vo temava samo so dolnava mislime :)))))))))) i rastojanie pomegju niv - pravo proporcionalno na nivnata velicina. E sega - ako mislis da probas pazi na vtoriot sfinter. Tojmozi da se "pomesti" do 18 cm a i povekje (so vezbi, t.e. so "praktika")ali nemoj naglo oti ako ti "svirne" (t.e. ako ti go puknat") kje ne mozat dati go priberat dupeto i kje kakas kako nenormalen - hirurski zafat e edinstven spas a toa cudo mnogu kosta :twisted:

Абе да не не сме се разбрале... мене само ме интересираше, не мислев јас да пробам (мене да ме тртат :lol: )
Али баш ми се допаѓа вака сликовито што ни објасни за шупчињата. :wink:

acid напиша:
Абе да не не сме се разбрале... мене само ме интересираше, не мислев јас да пробам (мене да ме тртат :lol: )
Али баш ми се допаѓа вака сликовито што ни објасни за шупчињата. :wink:

Bog da cuva be perr. Koj te tera da primas? (na soveti mislev :mrgreen: ) Ja onaka za razonoda slikovito da bide :!:

vaka... ubavi mislenja, ama dali vie ste probale luge analen sex? E sea, kako chovek koj imal odreden broj na devojki... site na pochetok se plashat od toa, i site se stegnati vo vrska so toa... I pri prvite odnosi.. site chustvuvaat bolka. Ama veruvajte site (zboram za dvocifren broj) osven 2 potoa uzivaa nevideno. Dozivuvaa analani orgazmi isto kako i vaginalni.. Treba samo opushtanje, relaksiranost, lubrikant na pochetokot (posle 20-30 odnosa ni lubrikant ne treba), i ne zaboravajte, obavezno kondom (moj sovet durex, se pokazaa kako najizdrzlivi, ama toa e druga tema veke).

Оф леле Долфин, л’жги еј...
тешки лжги.
Добро , ај, ете имало некои женски на кои тоа им се допаѓа..
Исто ко што има и мажи на кои им е убаво. Ама има многу на кои не им е.
така да....
не шири пропаганда , море !! :))))))

Dolphin напиша:
(posle 20-30 odnosa ni lubrikant ne treba)

Pazi na sfinterot - jas ne znam kolku pati vekje sum probal so ista osoba ama pak, lubrikant si e lubrikant :mrgreen:

isabelle напиша:
Оф леле Долфин, л’жги еј...
тешки лжги.
Добро , ај, ете имало некои женски на кои тоа им се допаѓа..
Исто ко што има и мажи на кои им е убаво. Ама има многу на кои не им е.
така да....
не шири пропаганда , море !! :))))))

Xa xa xa!!! Tout à fait d'accord!!!

Rage а ти да кажеше за тебе, јас немам пробано анален. Ама знам дека одговорот тие НЕ :)

n00b напиша:
Rage а ти да кажеше за тебе, јас немам пробано анален. Ама знам дека одговорот тие НЕ :)
per zimi se ne te svativ so sakase da kazis? :lol: :lol: :lol:

ej ne ste normalni zimi sve. ja glasav deka sve treba da se proba. kako sto u zivot sve treba da se proba toa ti e isto taka i u seksot pozabavno e da si isprobuvas finticki. E sea toa analniot seks sto bil bolen bil sea ja ne znam toa ama u sekoj slucaj dava filing nekoj posebno toa svrsuenejeto u supak dava filing neviden.

^^CROW^^ напиша:
ej ne ste normalni zimi sve. ja glasav deka sve treba da se proba. kako sto u zivot sve treba da se proba toa ti e isto taka i u seksot pozabavno e da si isprobuvas finticki. E sea toa analniot seks sto bil bolen bil sea ja ne znam toa ama u sekoj slucaj dava filing nekoj posebno toa svrsuenejeto u supak dava filing neviden.

Ти си дечко ненормален. :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom