Анален секс, анален оргазам, Analingus

Член од
5 февруари 2007
Мислења
4.059
Поени од реакции
2
Garfield напиша:
Пробал ли некој од вас анален секс?
Онака, тесно, убаво притиска, клизи (ако е лубрицирано, се разбира) или.....?
Зошто мажите сакаат анален секс? За жените велат дека обично имаат само два пати во животот анален секс
*прв пат од љубопитност
*втор пат за да видат дали е навистина толку лошо како првиот пат
:toe:

Член од
2 март 2007
Мислења
8
Поени од реакции
0
mnogu e loso da donesuvame odluki vrz osnova na tugi iskustva.site sme razli4ni.takada moe mislenje e deka sekoj treba da si proba i da si vidi dali ke mu bide ubavo ili ne.

Член од
9 март 2007
Мислења
12
Поени од реакции
1
Da, sum probala analen seks i sum doziveala anale orgazam. Od licno iskustvo mozam da kazam deka orgazmot pri analen seks e razlicen od normalniot orgazam. Analniot orgazam e posilen, podolgotraen, podobar.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.518
Lucky you. :wink:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
абе ајде? и тоа го имало??? јас никад не сум пробал али не верував дека би бил можен анален оргазам... а и богами нема да пробам јас сум само хетеро.

Член од
1 февруари 2007
Мислења
57
Поени од реакции
1
Браво за Lucky, вистински и искрен одговор после толку време муабет на форумов.... и lucky u што знаеш да уживаш во животот, и во сексот....

Жениве на овие теми а се многу слабо активни како да немаат храброст да го кажат своето мислење...

Иначе би требало секоја жена да проба анал за да каже свое мислење, храбто како lucky....(Првата жена на мк форуми која кажала храбро свое мислење за анал)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
lucky напиша:
Da, sum probala analen seks i sum doziveala anale orgazam. Od licno iskustvo mozam da kazam deka orgazmot pri analen seks e razlicen od normalniot orgazam. Analniot orgazam e posilen, podolgotraen, podobar.
I posle dolgi diskusii i ubeduvajna, Lucky me, sto Lucky si bese iskrena i si kaza.

Analen orgazam ima!
jas koga tvrdev deka ima, oti brate mili, kako se uvija od zadovolstvo zena pri analen orgazam, cudi edno, ne veruvavte, ete vi sega.

Bravo Lucky!

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
Necrophilia напиша:
абе ајде? и тоа го имало??? јас никад не сум пробал али не верував дека би бил можен анален оргазам... а и богами нема да пробам јас сум само хетеро.
Види некрофилиа..ако беше студент по медицина ке ти беше јасно за што станува збор..имено јас не сум студент по медицина ..туку прочитав во списанието ТОЈ за ова..Машката Г-точка..
цитирам:
"Оваа точка се наога зад ректуумот и затоа е потешко да се најде.Многу мажи тврдат дека оргазмите постигнати со стимулацијата на оваа точка се многу посилни и наместо ејакулација во млазови добивате континуиран млаз на ејакулат.." (извор: списание ТОЈ Број 33/декември 2006.страна 88)..
како и да е..кај мажот посебно задоволство му придонесува аналниот секс заради различностите од вагиналниот..На пример мора да користите лубриканти што кај вагиналниот не е најчесто случај..отворот е потесен и поголема е стимулацијата кај машкото..
Женската особа мора да биде подготвена на таков чекор..Најпрвин хигиената мора да биде на високо ниво во тој дел..тоа буквално би значело внатрепно чистење на аналниот отвор..Најпрвин олабавување на аналниот мускул..користење на многу лубриканти..доверба во партнерот..и уште број други нешта за кои не би набројувал..кои не би ги знаел..

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Сум пробал анален секс, поразлично е од вагинален, поише стимулира, али не се споредува со ’другото место’. :) А башка покомплицирано е за обавување. Те хигиена, те подмачкување, те опуштање, сигурност, тинтири-минтири... Али како искуство е супер, и не викам дека не би практикувал и понатаму... се разбира, ако на партнерката и се сака.

Член од
11 март 2007
Мислења
24
Поени од реакции
2
sum probala, i probuvam ustvari praktikuvam! i sum svrsila i epten e jako! i sakam pak!

J

JohnnyMass

Гостин
tena_zil напиша:
sum probala, i probuvam ustvari praktikuvam! i sum svrsila i epten e jako! i sakam pak!
Епа другари еве ви уше еден пример.Анален секс не е ништо чудно нити па неефикасно.Макар да ја не сум пробал, планирам кога ќе си најдам партнерица која нема табуа.

:hump:

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Сум пробала неколку пати (тоа за да видам дали искуството би се сменило после првиот пат) и не ми се свиѓа, највише ради тоа што (да ми извините сега што ќе го кажам ова) наредниот ден се осеќам као да ми се сере, а нема ништо што би требало да излезе (фактички као да имам едно дебело баш на врв и не ти дава да го истераш). Гадно, знам, али....:toe:

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Знаете кога е најако? Кога ќе сватите дека нема потреба од лубрикант. Кога партнерката толку ужива што и се влажни газето при самата помисла.. Нормално, и ќе ја допалите со тоа што ќе и го долижете аналниот отвор... Онака влажно...

Темава е само за основен анален оргазам, иначе кај мене и адвансд лекции може... САМО ПАРТНЕРИ КОИ ИМ ТРЕБААТ ТАКВИ, други не замарајте..

Член од
21 август 2007
Мислења
28
Поени од реакции
2
Сум пробала и од тогаш го практикувам......само со помош на лубрикант се разбира:toe: .....
Добро е,первезно е а мислам дека и оргазмот е посилен отколку вагиналниот:vozbud:
Па....што чекате:zlo:
П.С. Мажи бидете нежни и стрпливи на почетокот, после девојките сами ќе инсистираат:kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom