Анален секс, анален оргазам, Analingus

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Анален секс,кој уште го практикува освен педерите?
Многу жени кои уживаат во водењето љубов, да не кажам имаат мерак да се ебат во сите можни дупки.

Член од
16 мај 2008
Мислења
55
Поени од реакции
0
Па нормално бе дека треба да ја подмачкаш... а друго како може и кај си слушнал да заглави....аман, пробај па пишувај не вака на памет
Гледал кај кучињата :kesa: :kesa: :kesa:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Многу жени кои уживаат во водењето љубов, да не кажам имаат мерак да се ебат во сите можни дупки.
Многу жени уживаат во водењето љубов, но немаат мерак да се е*ат во сите можни дупки:)

klipceto

Fire Walk with Me
Член од
27 мај 2008
Мислења
44
Поени од реакции
1
nekoj imaat merak nekoj nemaat ako nemaa site nemase da se otvori temava...

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Вовед во анална мастурбација

Погледнете на што налетав на Kuro5hin, леле уште не можам да се приберам од смеење, УАУ! :pos2::pos2::pos2:

Уживајте во воведот во анална мастурбација, за машки :)

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Ќе се обидам да бидам кратка: или е грк или нема што да праи во животот.:tapp:
Јас би рекла: или е трол, или тежок хедонист. Инаку, да те потсетам дека треба да се дискутира за темата, а не за авторот.

viola

FORZA VIOLA
Член од
3 февруари 2008
Мислења
485
Поени од реакции
11
Probav ednas so curata, i toa sea taze u brzo vreme....mnogu sporo idese...i poleka, i site tie raboti...ni do pola ne sum :)))

Sea planirame da probame pak, pa neznam gleam site pisuvate lubikant obavezno, od kaj da kupam takvo i kolku pari e:)
I sakam da prasam do tie so imaat probano, bolje e prvin normalen sex, pa posle analen, ili kako

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ke kupis KY gel. Ke naslapas na kurot i nejze na g'zot i teraj, ke i vleze ko na Paris Hilton gumenata bombona. A gleaj da ne gp brcas ass to pussy da ne zakacite nekoe infekcisko zaboluenje, zaperi go pa teraj.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Imav prilika da naletam na devojka koja bese vooudusevena od analniot.Na pocetokot a bolese malku ali podocna zbrlave.Inace pri seksot vo vagina ako se navlazni dovolno so rakata taa tecnost ke ja priblizes do analot i so pomos na navlasneta raka od plunka go galis analot...Ali se e do devojkata i sto taa uziva.Ja mislam deka trebe da se proba.Ako veke pocetnata bolka ne se trpi ili pa ednostavno seksot ne ve bendisuva PREKINETE ako ne UZIVAJTE.I pretstavuva zadovolstvo i za maskoto.Potesno po iritiracki...I posle toa pod hitno da se zamijete ili vo najmala raka so vlazni maramcinja...

viola

FORZA VIOLA
Член од
3 февруари 2008
Мислења
485
Поени од реакции
11
fala na sovetot..
Imam prasanje do devojkite ??

Znam deka na pocetokot deka mnogu boli, sakam da znam dali posle nekolku pati ponataka im e ubavo cuvstvoto, ili deka nema veze, samo radi maskite go pravat toa u gz ?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Од СЕКС имате ВОДЕЊЕ ЉУБОВ и СЕКС ОД ЗАДОВОЛСТВО (нагон, забава, мерак....)

Кога се води љубов, значи помеѓу двајца многу заљубени, тогаш сигурно не би практикувале анален секс додека водат љубов.

Кога се прави друго освен водење љубов (двајца, си се свиѓаат физички многу, сакаат да се изебат мерачки): Е тогаш покрај се што може да се прави, пози, варијанти, помагала и чуда, зашто да не и анален секс???

Болно - може
Одвратно - ........

Kajgana Shop

На врв Bottom