Ламар не трчаше ко што треба. Одбраната на Рејвенс беше у Ерик Кантона филм влезена. Одбраната на Чифс направи два фамбла во критични моменти, и тоа е...
A бре Детроит бре... на +17 се коцкаат на 4 даун.
После тоа на израмнет резултат пак се коцкаат на 4 даун.
Сами им ја дадоа победата на Сан Франциско.
Додуша и Пурди со своето трчање у клучни моменти ја поремети одбраната на Детроит.
Мислам дека сакав уште тогаш да ти реплицирам ама - не може Purdy да е преценет кога е буквално последен пик на драфт и заработува испод 1 милион по сезона?
Нејсе, би сакал 49ерс да победи вечер, убава приказна за Purdy e, а за Канзас ќе има уште прилики (веројатно).
Мислење за free agency периодов? Некако до сега не ми изгледа ниту една екипа дека нешто премногу е влезена во all in моуд, ко да имаше претходниве години барем една екипа што ќе растури со играчи и сите одма ќе ја хајпаат, ама сега за сега се ми изгледа нормално, барем од аспект на екипи што треба да се борат за СБ.
Стилерс и Вилсон ќе бидат барем позабавни сега за гледање, го поштувам Вилсон, ама не знам што да мислам. Барем со поголем интерес ќе ги гледам сега, ама немам никакво предвидување што би направиле.
Мајк Вилијамс е баш човекот за Арон, ако е здрав после повредата стварно мислам Џетс ќе бидат озбилни следнава сезона, ми се свиѓа тој потег, ако го средат драфтот ќе биде добро
Воедно едвај го чекам драфтот, ќе биде тука многу битен драфт за многу екипи како никогаш до сега.
Јас да сум ГМ ќе одам YOLO и ќе го трејдам првиот пик.
До сега се тешко срање Чикаго, не е дека ако не го земат Калеб ќе сменат нешто ептен за да не вреди ризик.
А јас лично, со моето лимитирано колеџ знаење...не ми изгледа ко Калеб да е пар нивоа над фаци ко Џејден, Пеникс, Меј...
Баш ме интересира која екипа ќе го земе Пеникс, ептен флуктуира неговиот драфт сток, а ми фати око уште пред плејофот во колеџ како мој тип на играч. Па после тоа сите го забележеаа во полуфиналето...и пак некако го баталија после следната утакмица....
Мислам дека peak-от на Пеникс е многу висок, ако е одбран од квалитетна организација што му одговара мислам дека за пар години од сега може луѓе да го гледаат драфтот и да се чудат како не го одбрал никој порано.
Мислење за free agency периодов? Некако до сега не ми изгледа ниту една екипа дека нешто премногу е влезена во all in моуд, ко да имаше претходниве години барем една екипа што ќе растури со играчи и сите одма ќе ја хајпаат, ама сега за сега се ми изгледа нормално, барем од аспект на екипи што треба да се борат за СБ.
Стилерс и Вилсон ќе бидат барем позабавни сега за гледање, го поштувам Вилсон, ама не знам што да мислам. Барем со поголем интерес ќе ги гледам сега, ама немам никакво предвидување што би направиле.
Мајк Вилијамс е баш човекот за Арон, ако е здрав после повредата стварно мислам Џетс ќе бидат озбилни следнава сезона, ми се свиѓа тој потег, ако го средат драфтот ќе биде добро
Воедно едвај го чекам драфтот, ќе биде тука многу битен драфт за многу екипи како никогаш до сега.
Јас да сум ГМ ќе одам YOLO и ќе го трејдам првиот пик.
До сега се тешко срање Чикаго, не е дека ако не го земат Калеб ќе сменат нешто ептен за да не вреди ризик.
А јас лично, со моето лимитирано колеџ знаење...не ми изгледа ко Калеб да е пар нивоа над фаци ко Џејден, Пеникс, Меј...
Баш ме интересира која екипа ќе го земе Пеникс, ептен флуктуира неговиот драфт сток, а ми фати око уште пред плејофот во колеџ како мој тип на играч. Па после тоа сите го забележеаа во полуфиналето...и пак некако го баталија после следната утакмица....
Мислам дека peak-от на Пеникс е многу висок, ако е одбран од квалитетна организација што му одговара мислам дека за пар години од сега може луѓе да го гледаат драфтот и да се чудат како не го одбрал никој порано.
Apsolutno se soglasyvam, samo edna korekcija na tvojov post, i ova e moe mislenje poso dve godini veke gledav college fudbal paralelno so nfl.
JJ ima povisok ceiling od Caleb. Caleb gi atributitite koi momentalno se vo moda , a.k.a Mahomes looking throws and runs out of the pocket. JJ ima povisok football IQ , sitw go obvinuvaat deka e sistmski QB i deka samo zaradi trenerot osvoija Natty , ama detevo e mnogy potceneto.
Pratis NFL koj e najbaran QB , toj sto pravi WOW so sekoj vtor poteg ama nema rezultati, ili toj sto moze da go vidi najlesniot pass / run vo najkratko vreme i samo da go dvizi chains forward?
Caleb a prviot arhetip , JJ e vtoriot.
Pogoloem e sega kaci i tazina koja ja nosi dobro na negovata gradba.... Mislam deka detevo ke ostane dostapno do 9 tiot pick, Denver ke trejda so Chicago za devetiot pick, i ke odi nagore za da go zeme JJ i ova kw bide Wow potegot za kij ke se zbori ovaa sezona...
Apsolutno se soglasyvam, samo edna korekcija na tvojov post, i ova e moe mislenje poso dve godini veke gledav college fudbal paralelno so nfl.
JJ ima povisok ceiling od Caleb. Caleb gi atributitite koi momentalno se vo moda , a.k.a Mahomes looking throws and runs out of the pocket. JJ ima povisok football IQ , sitw go obvinuvaat deka e sistmski QB i deka samo zaradi trenerot osvoija Natty , ama detevo e mnogy potceneto.
Pratis NFL koj e najbaran QB , toj sto pravi WOW so sekoj vtor poteg ama nema rezultati, ili toj sto moze da go vidi najlesniot pass / run vo najkratko vreme i samo da go dvizi chains forward?
Caleb a prviot arhetip , JJ e vtoriot.
Pogoloem e sega kaci i tazina koja ja nosi dobro na negovata gradba.... Mislam deka detevo ke ostane dostapno do 9 tiot pick, Denver ke trejda so Chicago za devetiot pick, i ke odi nagore za da go zeme JJ i ova kw bide Wow potegot za kij ke se zbori ovaa sezona...
Ќе ти верувам за ова, како што реков моето колеџ знаење е лимитирано, па можам само вака некој raw talent да видам што се гледа со голо око. Годинава повеќе гледав од колеџов, ама пак, не ми е тоа тоа, ептен има луѓе што ќе нудат кирии за пар години и врска нема да имаат со фудбал Па тешко е малце да се процени кој е добар пошто е добар, а кој е добар пошто е тапа противникот, а кој е добар пошто е добар а не пошто едноставно екипата е изградена за да му одговара, или правилата или.... Ептен има what ifs, што верувам екипиве од НФЛ ваљда до сега знаат како да ги оценат
За ЏЏ и мен истово ми делува, ко да е ептен coaches' footballer, некој што го прави тоа што го бараат тренерите, ама не знам тоа колку би успеало у НФЛ или не. Баш и мене вака ми делува ко да е можда систем КБ...ама па ако му се погоди системот..што да не
Башка немаше некој ваков муабет и за Мек Џоунс? Или некој сличен КБ од Алабама?
Исто и шо знам, Блејн Габерт или било кој од овие бек-ап КБ играчи често ги фалат тренериве како "Ау, одличен, ги знае основите, све прави што се бара, да имав повеќе играчи како него ќе беше супер"...и остануваат само како бекап играчи што цело време се фалени. Така да шо знам, ваљда и освен познавање на се што треба си фали и некој фактор икс..
Ама како што реков ова е само мое мислење од хајлајти+ ~10 утакмици.
Исто и за Калеб, мислам дека не делува толку wow за да биде 100% прв пик. Тревор Лоренс на пример делуваше сто пати бољи за око од Калеб, не знам зошто медиумиве уште од лани решија дека мора да е Калеб #1 талент, можеби требаше малце да пуштат дебата дека повеќето се сличен квалитет и не се знае кој ќе има најдобра кариера од овие
Интересна ти е тероијава, и би било најдобро ова за Чикаго можда, ама не знам дали ќе се случи тоа пошто не е само Денвер тука.
Ако претпоставиме дека Вашингтон, Њу Ингланд и Чикаго ќе земат 100% КБ, тогаш има пар екипи што ќе се борат за четвртиот КБ што ќе остане (кој и да е)
Минесота, Рејдерс и Денвер, па дали Денвер ќе трејда напред или овие две...не знам
Можно е некоја од овие екипи да остане со прстот во уста и после драфтот
А да, и ова што Денвер го прекинаа договорот на Расел Вилсон може да инспирира и некои други екипи можеби да се ослободат од нивниот КБ, па не би било можеби најголем шок ако Џајантс или Сејнтс некако го земат...па ваљда Бо Никс кој што у моментов е планиран да е последно одбран КБ
Автоматски споено мислење:
А, иначе да се објаснам не знам дали ЏЏ ќе биде предобар или не, само муабетот ми беше дека слушнав ептен фалења од Харбо на пример за него, па сакав да кажам дека не ставам ептен знчење на такви работи
Не знам дали е ова момент кај што сум идиот ама... буквално прв пат у живот го гледам зборот пртлијач и неам поим што значи (ама можам да сфатам од контескт де )
Не знам дали е ова момент кај што сум идиот ама... буквално прв пат у живот го гледам зборот пртлијач и неам поим што значи (ама можам да сфатам од контескт де )
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.