Алшар, празни прикаски или голем потенцијал?

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Даваат да отидеш да видиш да разгледаш наваму натаму,или забранета зона е?

М

Мартин`

Гостин
Даваат да отидеш да видиш да разгледаш наваму натаму,или забранета зона е?
Даваат и можеш ..

Дури како што памтам пред година дена фатија неколку странци како си собирале руда некаква од истиот рудник.. е сега што им направија како незнам важно они зимале некакви руди/камења за испитување или незнам што. Значи ископување не даваат, ама да видиш само оти да не ..

I

IBIZA SOUND

Гостин
mozes da vlezes ako ne ti e strav:)
lani moi drugari vlegoa i imam sliki od vnatre sto slikale

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Nema nisto.Tocka.Kraj.Ne misli na toa.zavrsena rabota.
Da imase nesto Ruzvelt ce ja pomestese granicata za 20 km.
Isto kako da kopas okolu monopolot igo baras zlatoto od Efreite.
Ima nesto ama aj najdi.

I

IBIZA SOUND

Гостин
nekoi vikat deka imalo nesto vo alsar samo trebelo golema investicija za da se pocne i zatoa site si odele

P.S.inaku ke gi stavam slikite kultuzin samo imam nekoj problem i nemozam sega. Imase druga tema otvorena za alsar tamu imam staveno sliki

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.896
Поени од реакции
50.504
Дека има нешто вредно таму- малце потешко. Али дека се ствара мит дека има нешто вредно- е тоа да.
Во светов се прават туристички атракции и од многу поголеми глупости (босанцине прдат цел свет дека пирамиди имале ) , можеме и ние да млатиме пациенти на празни приказни ако се сака.

Не кошта ништо посебно, еден прилог на Дискавери, некој натпис по весник..... или па Миленко нека прошета со џипот, нека се “запрепастува од чудото’’ малце и гарант ќе се деси некоја навала од гикови. :D.... нека спомнат и вонземјани во приказната и мама ќе ебеме со оваа вукојебина.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Дека има нешто вредно таму- малце потешко. Али дека се ствара мит дека има нешто вредно- е тоа да.
Во светов се прават туристички атракции и од многу поголеми глупости (босанцине прдат цел свет дека пирамиди имале ) , можеме и ние да млатиме пациенти на празни приказни ако се сака.

Не кошта ништо посебно, еден прилог на Дискавери, некој натпис по весник..... или па Миленко нека прошета со џипот, нека се “запрепастува од чудото’’ малце и гарант ќе се деси некоја навала од гикови. :D.... нека спомнат и вонземјани во приказната и мама ќе ебеме со оваа вукојебина.
Ми се допаѓа идејата за туризам, затоа и побарав слики. Но прашање е колку е сигурно туку така да се шетат туристи особено во внатрешноста и особено поради токсичноста на титаниумот.

Altair

Шмеќер
Член од
30 јуни 2008
Мислења
306
Поени од реакции
192
theory 1 : Ако има нешто толку специјално до сеа ке ја раскопаа пола македонија , не чека чичко сем вакви прилики
theory 2 : Веќе го раскопале , и тоа шо било интересно е некаде далеку во некоја лабораторија
theory 3 : Нема ништо толкууу посебно и уникатно
:)

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
theory 1 : Ако има нешто толку специјално до сеа ке ја раскопаа пола македонија , не чека чичко сем вакви прилики
theory 2 : Веќе го раскопале , и тоа шо било интересно е некаде далеку во некоја лабораторија
theory 3 : Нема ништо толкууу посебно и уникатно
:)
всушност е најуникатно нема такво нешто на др место на светот (провери на википедија мајкому)... а тоа што човештвотот не е доволно способно сеуште да го искористи е друга работа

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Ова сега шо че ви го каќам не смејте да гоширите понатаму!
Во алшар нашите најдоа нешо поскапо и од дијаманти уше во 1992 година но не сакаат то да го кажат оди одма грците ќе не нападнат!

Kajgana Shop

На врв Bottom