- Член од
- 14 август 2008
- Мислења
- 2.441
- Поени од реакции
- 1.013
Шознам, едно време БМВ 5-ки и џипови беа во игра.Не е слабо,одлично е.
Проблемот е што петорица сакаат посебна кола.А тоа влече трошоци.
Шознам, едно време БМВ 5-ки и џипови беа во игра.Не е слабо,одлично е.
Проблемот е што петорица сакаат посебна кола.А тоа влече трошоци.
Е па имам кредит,купив стан за ќеркатаШознам, едно време БМВ 5-ки и џипови беа во игра.
Баш знаеш да избереш.Ептен ѕверски изглед имаЕднаш во мојот живот ќе го имам ова. Ја гледав летово низ Бар, на Београдски табли стално ми беше паркирана таму кај што работев, преубава е.
Јас не се разбирам многу во автомобили, немам ни возено, ни положено, ама ова предобро изгледа.
Отвори на www.reklama5.mk тука ваквите коли како таа Алфа Гт одат околу 4.500 - 6,000 евра инаку навистина се прекрасни аута, вожњата исто така, за дизајнот да не праиме моабет во секој случај е убава колата е сега малку повеќе троши и деловите не се баш ефтини и ги нема баш секаде пошто кај на во мк ги нема многу...Еднаш во мојот живот ќе го имам ова. Ја гледав летово низ Бар, на Београдски табли стално ми беше паркирана таму кај што работев, преубава е.
Јас не се разбирам многу во автомобили, немам ни возено, ни положено, ама ова предобро изгледа.
Знаеш кој го вика тоа? Тој што седнал од голф 1 во алфа и он сака исто да му троши и плус да плаќа делови ко за машина за перење.... Алфата е посебна приказна и бара внимание таа кола во однос на одржувањето и на возењето. Јас ако видам стегната алфа автоматски знам дека таа кола е чувана зошто Алфите реално се доста понежни коли во однос на Германските возила ама пак затоа кога се вози алфа срцето е полно со импресии бар јас така го доживувам возењето на Алфа.Абе има една изерека дека тој што купил алфа ромео двапати се радува
,,Еднаш кога ќе ја купи а втор пат кога ќе ја продаде''.
Тие што ја кажуваат таа изрека можат да јадат
За било која кола ако немаш џеб за неа нормално дека двапати ќе се радуваш!
Па нели таа изрека важеше за Форд?Абе има една изерека дека тој што купил алфа ромео двапати се радува
,,Еднаш кога ќе ја купи а втор пат кога ќе ја продаде''.
Тие што ја кажуваат таа изрека можат да јадат
За било која кола ако немаш џеб за неа нормално дека двапати ќе се радуваш!
За форд знам дека само циган и форд у зимо не работат.Па нели таа изрека важеше за Форд?
Реков дека алфата 156 ќе ми биде последна кола ама многу ми се допадна 159 па ако има со мотор V6 3.2i голема е веројатноста дека ќе ми биде следна кола.Поседува тука на форумов некој од поновиве алфи на пример што се над 2005 годиште? и ако знае некој да ми каже кога се одржува собирот за Алфи како што веќе предходно беше во Пелинце?
Си требало да му кажеш дека првиот Комон Раил мотор бил конструиран од стручњаците на Алфа Ромео 156 JTD,конкретно моделот на Да Силва,во 1998 година..И тогаш е прогласена за кола на годината.За форд знам дека само циган и форд у зимо не работат.
А оваа за алфата која ми ја кажуваат од љубомора не ја знаев додека не ја купив.
Еден дури ми вика Ејјјј жити се кај ја нејде колава?Па за неа 100 евра се свеќици бе!
Ја му одговарам а комплет попртавка на предница е 300 евра па што![DOUBLEPOST=1446766960][/DOUBLEPOST]
Реков дека алфата 156 ќе ми биде последна кола ама многу ми се допадна 159 па ако има со мотор V6 3.2i голема е веројатноста дека ќе ми биде следна кола.
Алфа фест најверојатно пак ќе биде во април,само каде?
Добар вкус 159 ако зимаш само од Швајцарија или Италија таму ги имаш најзачувани плус имаш голем избор. Инаку последен пат беше во Куманово валјда и овој пат би требало. Јас планирам кај нова година да земам 156 2,4 јдт со 173 коња. Со фул опрема плус има она најважното сончев кров бидејќи многу јако стои и битно исто така има спортски спирали и спуштена е. Ќе пуштам слики тука па ќе ја видиш и јас планирам да одам на Алфа фест, ако имаш понатаму инфо пушти.За форд знам дека само циган и форд у зимо не работат.
А оваа за алфата која ми ја кажуваат од љубомора не ја знаев додека не ја купив.
Еден дури ми вика Ејјјј жити се кај ја нејде колава?Па за неа 100 евра се свеќици бе!
Ја му одговарам а комплет попртавка на предница е 300 евра па што![DOUBLEPOST=1446766960][/DOUBLEPOST]
Реков дека алфата 156 ќе ми биде последна кола ама многу ми се допадна 159 па ако има со мотор V6 3.2i голема е веројатноста дека ќе ми биде следна кола.
Алфа фест најверојатно пак ќе биде во април,само каде?
Ниеден дизел не ми прави мерак а оваа алфа планирам да ја чувам и возам 2-3 години па после ќе земам 159 v6 3.2 jtsДобар вкус 159 ако зимаш само од Швајцарија или Италија таму ги имаш најзачувани плус имаш голем избор. Инаку последен пат беше во Куманово валјда и овој пат би требало. Јас планирам кај нова година да земам 156 2,4 јдт со 173 коња. Со фул опрема плус има она најважното сончев кров бидејќи многу јако стои и битно исто така има спортски спирали и спуштена е. Ќе пуштам слики тука па ќе ја видиш и јас планирам да одам на Алфа фест, ако имаш понатаму инфо пушти.