Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.319
- Поени од реакции
- 12.336
Те интересираат би-сексуалци? И дали има такви ритуали? Бо бо бо... види што ми кажа...Не знам од каде имаш идеја дека те мразам, јас тебе воопшто и не те познавам. Немам потреба да се иницирам, едноставно мојата слободна волја не ми го кажува тоа. Можеби понатаму.
Хм... ок...

Сите знаеме дека Кроули во одредени периоди бил бисексуалец. Но тоа не значи дека и иницијантите во О.Т.О. мора да се тоа или пак ритуалите да се врзани со секс...
Има есеј на мојот блог во врска со магиката и злото. Таму е даден добар пример како сето тоа се надминува. Ашијах и нејзиното влијание мора да се блокираат преку Руах за да се оди до Нешемах. Технички кажано за еден ритуал.
Оди на мојот блог и таму има ритуали и види дали некаде има нешто за секс или слично.
П.С. Ах ти од видеото ги виде само голите тетки. Штета за тоа... ќе го изгледаш уште еднаш и ќе прочиташ нешто поеќе за Озирис и за Сатурн кој што си ги јаде своите деца. Голите тетки се за такви ко тебе да не разберат што гледаат. Што се палат сеуште на анималните страсти и им бега се друго од пред очи и од ум.
П.П.С. Ајде ајде не мора да се правиме до толку невини де... не си ме познавал, ама добро знаеш што сум. Почнав и јас да дознавам ти кој си.
Не ме интересира твојата слободна волја... Иднината ќе покаже.