Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.283
- Поени од реакции
- 12.275
Те интересираат би-сексуалци? И дали има такви ритуали? Бо бо бо... види што ми кажа...Не знам од каде имаш идеја дека те мразам, јас тебе воопшто и не те познавам. Немам потреба да се иницирам, едноставно мојата слободна волја не ми го кажува тоа. Можеби понатаму.
Хм... ок... Твое си е тоа...
Сите знаеме дека Кроули во одредени периоди бил бисексуалец. Но тоа не значи дека и иницијантите во О.Т.О. мора да се тоа или пак ритуалите да се врзани со секс...
Има есеј на мојот блог во врска со магиката и злото. Таму е даден добар пример како сето тоа се надминува. Ашијах и нејзиното влијание мора да се блокираат преку Руах за да се оди до Нешемах. Технички кажано за еден ритуал.
Оди на мојот блог и таму има ритуали и види дали некаде има нешто за секс или слично.
П.С. Ах ти од видеото ги виде само голите тетки. Штета за тоа... ќе го изгледаш уште еднаш и ќе прочиташ нешто поеќе за Озирис и за Сатурн кој што си ги јаде своите деца. Голите тетки се за такви ко тебе да не разберат што гледаат. Што се палат сеуште на анималните страсти и им бега се друго од пред очи и од ум.
П.П.С. Ајде ајде не мора да се правиме до толку невини де... не си ме познавал, ама добро знаеш што сум. Почнав и јас да дознавам ти кој си.
Не ме интересира твојата слободна волја... Иднината ќе покаже.